Γωνία Πειράματος
Γωνία Πειράματος

Εδώ θα εστιάσουμε σε ένα Ζέπελιν που σπρώχνεται μόνο του - που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους, καθώς δεν απαιτεί καθόλου άνεμος.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Γωνία Πειράματος

Αεριωθούμενο Μπαλόνι

Το Υδροπλάνο (Η δική μας συμβουλή χειροτεχνίας για τονμήνα) μπορεί να ξεκινήσει μόνο όταν υποβοηθείται από τον άνεμο. Εδώ θα εστιάσουμε σε ένα Ζέπελιν που σπρώχνεται μόνο του - που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους, καθώς δεν απαιτεί καθόλου άνεμος.

 

Düsenballon: Aufbau
1. Τα υποδείγματα σχεδίασης (Ζέπελιν ή Μπαλόνι) μπορούν να εκτυπωθούν και στη συνέχεια να χρωματιστούν χρησιμοποιώντας χρώματα Θαμπά ή PLAKA της Pelikan. Τώρα συνδέστε το Ζέπελιν στο καλαμάκι. Το μπαλόνι, προστίθεται στην άλλη άκρη από το καλαμάκι με την κολλητική ταινία. (αντί του Ζέπελιν άλλες «δικές σας» δημιουργίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σχεδιάζοντας τα δικά σας υποδείγματα!). Το μπαλόνι είναι διογκωμένο και στη συνέχεια κλείστηκε με τον αντίχειρα και το δείκτη.

Der Ballon saust die Schnur entlang!
2. Το αεριωθούμενο μπαλόνι στη συνέχεια προσαρμόζεται στο σπάγκο χρησιμοποιώντας το καλαμάκι. Στη συνέχεια αφήστε την άκρη του μπαλονιού.

 

Δύναμη ώθησης

Το αεριωθούμενο μπαλόνι αποστέλλεται να πετάξει λόγω του ανέμου που απελευθερώνεται από το μπαλόνι. Μία εξίσου ισχυρή ριπή ανέμου απελευθερώνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

 

Impulskraft

Το μπαλόνι πετά κατά μήκος του σπάγκου!