Εργασία με κηρομπογιές
Εργασία με κηρομπογιές

Με μια επιλογή από μόλις 8 χρώματα, οι κηρομπογιές Pelikan προσφέρουν εκπληκτικές δυνατότητες σύνθεσης. Εκτός από τα κραγιόνια, προσφέρουμε τον Χρωματικό Τροχό Pelikan για μικτές αποχρώσεις.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Εργασία με κηρομπογιές

Με μια επιλογή από μόλις 8 χρώματα, οι κηρομπογιές Pelikan προσφέρουν εκπληκτικές δυνατότητες σύνθεσης. Εκτός από τα κραγιόνια, προσφέρουμε τον Χρωματικό Τροχό Pelikan για μικτές αποχρώσεις. Προηγουμένως θα θέλαμε να σας δείξουμε τις ιδιαιτερότητες των υδατοδιαλυτών και των αδιάβροχων κηρομπογιών της Pelikan και να σας εξοικειώσουμε με την Χρωματική Κάρτα.

 
Οι υδατοδιαλυτές και αδιάβροχες κηρομπογιές

Και οι δύο τύποι προσφέρουν το ίδιο φάσμα χρωμάτων:

8 χρώματα:

Λευκό για την ελάφρυνση, ζεστά χρώματα, ψυχρά χρώματα, μαύρο για συσκότιση


Οι σκούρες κηρομπογιές Pelikan καλύπτουν τις πιο ελαφριές. Εάν ένα σκούρο χρώμα καλύπτεται από ένα ελαφρύ, παράγεται μια μικτή απόχρωση.

Σκοτάδι καλύπτει το φως, αλλά το φως αναμειγνύεται με το σκοτάδι. Η εικόνα ενός παιδιού κατασκευασμένη με κηρομπογιές Pelikan

 

Χρωματική Κάρτα Pelikan

Η Χρωματική Κάρτα Pelikan βοηθά κατά τη μίξη και διευκρινίζει τα επιμέρους συστατικά της σύνθεσης χρώματος. Πολλοί συνδυασμοί μπορούν να δοκιμαστούν με την Χρωματική Κάρτα. Για το σκοπό αυτό, ένας κύκλος γίνεται με ένα χρώμα (πρώτο χρώμα) και ένας άλλος κύκλος με ένα διαφορετικό χρώμα (δεύτερο χρώμα). Στο τρίτο κύκλο (τρίτο χρώμα), το πρώτο και το δεύτερο χρώμα εφαρμόζονται μαζί με αποτέλεσμα ένα συνδυασμό χρωμάτων.

Χρωματική Κάρτα Pelikan

Μίξη

Η γκάμα των χρωμάτων μπορεί να επεκταθεί με την ανάμειξη. Αν συμβεί να αναμειχθεί ένας συνδυασμός χρωμάτων που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε και πάλι, οι πληροφορίες αυτές μπορούν να αποθηκευτούν στο Χρωματικό Τροχό σχεδόν όπως σε έναν υπολογιστή.

Χρωματικός Τροχός Pelikan

Με τον Χρωματικό Τροχό Pelikan, τα χρώματα συνδυασμού μπορεί να αναπαραχθούν με παιγνιώδη τρόπο. Βοηθά την εδραίωση πληροφοριών σχετικά με τα μεμονωμένα συστατικά ενός συνδυασμού χρωμάτων, δημιουργεί την ευαισθητοποίηση για τη διαφορετικότητα του χρώματος, και η ικανότητα στο χειρισμό κηρομπογιών αυξάνεται. Είναι επίσης δυνατόν να "σώσει" τις πληροφορίες σχετικά με τον συνδυασμό χρωμάτων

Ο Χρωματικός Τροχός Pelikan ξεχωρίζει για τον εύκολο χειρισμό του και τη σαφή παρουσίαση.
φύλλο κατασκευής, Χρωματικός Τροχός Pelikan

 

Αναμίξτε τα δικά σας χρώματα και "σώστε" το συνδυασμό

Με τον Χρωματικό Τροχό Pelikan, τα χρώματα συνδυασμού μπορεί να αναπαραχθούν με παιγνιώδη τρόπο. Βοηθά την εδραίωση πληροφοριών σχετικά με τα μεμονωμένα συστατικά ενός συνδυασμού χρωμάτων, δημιουργεί την ευαισθητοποίηση για τη διαφορετικότητα του χρώματος, και η ικανότητα στο χειρισμό κηρομπογιών αυξάνεται. Είναι επίσης δυνατόν να "σώσει" τις πληροφορίες σχετικά με τον συνδυασμό χρωμάτων.

Ο Χρωματικός Τροχός Pelikan ξεχωρίζει για τον εύκολο χειρισμό του και τη σαφή παρουσίαση.

Συνδυασμός Χρωμάτων

Ο χρωματικός τροχός χρησιμεύει ως μια γρήγορη επισκόπηση του συνδυασμού χρωμάτων. Στον πρώτο κύκλο το αρχικό χρώμα έχει οριστεί. Στο δεύτερο κύκλο μπορεί να φανεί το προστιθέμενο χρώμα. Το αποτέλεσμα μετά από ανάμιξη φαίνεται στο τρίτο κύκλο.

Χρωματικός Τροχός Pelikan

Στο παράδειγμά μας, το αρχικό μπλε χρώμα φαίνεται στον πρώτο κύκλο, το χρώμα που επιλέγεται για την ανάμιξη στο δεύτερο κύκλο, και το προκύπτον χρώμα, πράσινο, στο τρίτο.