Επιπλέον συμβουλή
Πινακίδα κάθισμα κινηματογράφου
Επιπλέον συμβουλή: Πινακίδα κάθισμα κινηματογράφου

Και οι δύο αυτές πινακίδες, καθώς και οι πινακίδες καθισμάτων, εξυπηρετούν τη μη-λεκτική επικοινωνία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά με παιδιά ηλικίας από 6 έως 7. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο δάσκαλος συζητά την διαδικασία με τα παιδιά.

Κατέβασμα
Περισσότερο υλικό για συτό το είδος

Επιπλέον συμβουλή: Πινακίδα κάθισμα κινηματογράφου

Ταμπέλα για ένα κάθισμα κινηματογράφου με καρέκλα
Ταμπέλα για ένα κάθισμα κινηματογράφου χωρίς καρέκλες

Πειγραφή:

Και οι δύο αυτές πινακίδες, καθώς και οι πινακίδες καθισμάτων, εξυπηρετούν τη μη-λεκτική επικοινωνία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά με παιδιά ηλικίας από 6 έως 7. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο δάσκαλος συζητά την διαδικασία με τα παιδιά. Αφού ένα ακουστικό σήμα δοθεί, για παράδειγμα, ένα κουδούνι, ο δάσκαλος κρατάει την πινακίδα " κάθισμα κινηματογράφου με καρέκλα ". Όλοι οι μαθητές παίρνουν τις καρέκλες τους και δημιουργούν την επιθυμητή θέση καθίσματος. Ενώ, αν η άλλη πινακίδα "κάθισμα κινηματογράφου χωρίς καρέκλα" σηκωθεί, τα παιδιά απλά σχηματίζουν έναν κύκλο, για παράδειγμα, μπροστά από το μαυροπίνακα. Μόλις αυτές οι πινακίδες έχουν εξηγηθεί, τα παιδιά κατά κανόνα συνηθίζουν να υπακούουν σε αυτές αρκετά γρήγορα.

Σύσταση:

Εκτυπώστε αυτές τις πινακίδες και συγκολλήστε τα από την πίσω πλευρά. Για να τα κρατήσετε σε καλό σχήμα, πλαστικοποιήστε τα σε κατάστημα με φωτοτυπίες.