Επιπλέον Συμβουλή
Το Σύμβολο του Ήλιου
Επιπλέον Συμβουλή: Το Σύμβολο του Ήλιου

Extra Tip: Το σύμβολο του ήλιου. Μια ιδέα από την Daniela Gabor, Eppingen. Η κα. Gabor παρέχει ένα μέσο κοινωνικού προσανατολισμού για την τάξη κρεμώντας ένα σύμβολο ήλιου στον τοίχο.

Επιπλέον Συμβουλή: Το Σύμβολο του Ήλιου

Μια ιδέα από την Daniela Gabor, Eppingen

Όταν ο Karin σταμάτησε να εμποδίζει την τάξη , ο ήλιος λάμπει και πάλι!

 

Περιγραφή:

Στην τάξη της Daniela Gabor η σωστή κοινωνική συμπεριφορά έχει ενισχυθεί χρησιμοποιώντας την παρακάτω ιδέα:

Η κ. Gabor παρέχει ένα μέσο κοινωνικού προσανατολισμού στην τάξη με την ένωση ενός συμβόλου ήλιου στον τοίχο (κομμάτι κυκλικής κάρτας). Οι ακτίνες του ήλιου έχουν φτιαχτεί με τα ονόματα των παιδιών και μπορούν, για παράδειγμα, να γίνουν από κίτρινη κάρτα και να επισυναφθούν με μανταλάκι για τα ρούχα. Όταν η ατμόσφαιρα στην τάξη είναι αρμονική, ο ήλιος λάμπει με όλες τις ακτίνες του. Εάν ένα παιδί διακόπτει το μάθημα ή εμποδίζει τα άλλα παιδιά, η κυρία Gabor κρεμάει το όνομα του παιδιού στο σύμβολο σύννεφου. Ως αποτέλεσμα αυτού, το παιδί πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του.

Την επόμενη μέρα, η κυρία Gabor τοποθετεί το όνομα του παιδιού πίσω στο σύμβολο Ήλιου.

Σχόλιο του συντάκτη:

Δεν έχουμε αξιολογήσει την προαναφερθείσα συμβουλή. Για εμάς, είναι σημαντικό ότι οι προτάσεις σας δημοσιεύονται - μετά από όλα - αυτή η στήλη εξαρτάται από τη συνεργασία μαζί σας. Ωστόσο, αν έχετε οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με αυτό ή οποιεσδήποτε συμβουλές για αυτήν τη στήλη, θα ήμασταν ευγνώμονες να σας ακούσουμε.