Οι ιδέες σαςs
Οι καλύτερες συνταγές για μάθηση;
Βοηθήματα για τους μαθητές!
Οι καλύτερες συνταγές για μάθηση;

Από απομνημονευμένους σε αυτοδημιούργητους κανόνες: Ψάχνουμε για τις καλύτερες ιδέες σας για συνταγές εκμάθησης για τους μαθητές σου σχετικά με τα θέματα μάθετε πως να γράφετε, γραφή και τακτοποιημένη γραφή!

Οι καλύτερες συνταγές για μάθηση; Τα βοηθήματα σου για τους μαθητές!

lernrezepte

Από απομνημονευμένους σε αυτοδημιούργητους κανόνες: Ψάχνουμε για τις καλύτερες ιδέες σας για συνταγές εκμάθησης για τους μαθητές σου σχετικά με τα θέματα μάθετε πως να γράφετε, γραφή και τακτοποιημένη γραφή! Τι θησαυροί βρίσκονται στα αρχεία σου, ποιες μεθόδους θα βοηθήσουν τους μαθητές σου να κατανοήσουν καλύτερα;

Δηλώστε συμμετοχή; Στείλτε μας τις ιδέες σας για το πώς οι μαθητές σας θα μάθουν πιο αποτελεσματικά. Όλες οι συνταγές μάθησης, τις οποίες μπορείτε να συστήσετε λόγω της εγκεκριμένης χρήσης σας, είναι ευπρόσδεκτες. Μπορείτε να μας στείλετε ένα κείμενο, αλλά και μια φωτογραφία ή μια σύνθεση, αν θέλετε. Ανυπομονούμε να λάβουμε τις συνταγές σας για τη μάθηση, καθώς ένα ποικίλο μίγμα παρέχει κάτι για όλους, αργότερα. Και παρακαλώ μην ξεχνάτε: Οι συνταγές σας για τη μάθηση με βάση τα θέματα πώς να μάθουν να γράφουν, γραφή και ταχτοποιημένη γραφή. Η συμμετοχή είναι δυνατή μόνο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρακαλούμε να μας στείλετε το αρχείο του εγγράφου σας (κείμενο, εικόνα, τη σύνθεση, κλπ.) στην ακόλουθη διεύθυνση:

pelikan@pelikan.gr