Στυλογράφοι με μηχανισμό εμβόλου από την Pelikan. - Γραφή με άνεση και στυλ

Ήδη το 1929, η Pelikan παρουσίασε τον μηχανισμό πλήρωσης με έμβολο ο οποίος έγινε αιτία θαυμασμού από όλους και έθεσε το θεμέλιο λίθο για πολλά άλλα μοντέλα. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς είναι αξιόπιστο και καινοτόμο όργανο γραφής. Μέχρι σήμερα το εν μέρει διάφανο παράθυρο και το κλιπ με το ράμφος πελεκάνου παραμένουν χαρακτηριστικά της μάρκας και αποτελούν στοιχείο των περισσότερων οργάνων γραφής Pelikan.

Στο μεταξύ, στυλογράφοι με μηχανισμό πλήρωσης εμβόλου της Pelikan είναι σε μεγάλη ζήτηση από συλλέκτες από όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία αποτελεί και μέρος του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού των limited editions . Σχέδια που προκύπτουν από τα πλέον φροντισμένα θέματα όπως "The Seven Wonders of the World" ή το "Achievements of Civilization" καιπολλά άλλα, παράγονται σε περιορισμένες εκδόσεις. Με τις πολλές δεκαετίες εμπειρίας στην παραγωγή αποκλειστικών οργάνων γραφής, κάθε στυογράφος μετατρέπεται σε ολοκληρωμένο κομμάτι τέχνης. Πολλές λεπτομέρειες και τελειότητα στην τεχνολογία και τον σχεδιασμό κάνουν τα όργανα γραφής της Pelikan να ξεχωρίζουν.

Αξιόπιστο και Ευπροσάρμοστο

Οι στυλογράφοι Pelikan με μηχανισμό πλήρωσης είναι επίσης εξαιρετικά εμπνευσμένοι από τους θαυμαστές της καλλιεργημένης γραφικής κουλτούρας. Ήδη ο πρώτος στυλογράφος, με την ασφαλή ροή μελανιού ροή μελανιού μηχανισμό πλήρωσης με έμβολο με διαφορικό άξονα , θεωρήθηκε ως αξιόπιστος σύντροφος σε όλες τις καταστάσεις. Εξαιτίας της επιλογής μεταξύ των διαφόρων μεγεθών μύτης, είναι πιθανόν να γράψει πολύ λεπτά ή πολύ πλατιά , προσαρμόστε κάθε πιστόνι πλήρωσης στυλογράφου με το δικό σας στυλ γραφής. Χρησιμοποιώντας δεσμίδα 14 ή 18 καρατίων ως πρώτη ύλη και ακριβή επεξεργασία, μπορείτε να πάρετε ένα μοναδικό παραδοσιακό εργαλείο γραφής με πολύ καλύτερη ποιότητα.

 
 

Επιλέξτε Χρώμα

Η χρήση ενός παραδοσιακού εργαλείου γραφής υψηλής ποιότητας είναι μια καλή βάση για την ανάπτυξη ενός εκφραστικού χειρογράφου. Οι στρογγυλεμένες μύτες διευκολύνουν το χειρισμό για περιστασιακούς γραφείς. Με την 800 Italic nib, η οποία είναι προορισμένη για όμορφη γραφή, οι γραφείς μπορούν να γράψουν εκφραστικά, με το μεταβλητό πλάτος μύτης, σε χαρτί.

Η ατομική γραφή ολοκληρώνεται με την επιλογή του κατάλληλου μελανιού. Για να μπορούν να διορθωθούν αργότερα οι γραφικοί χαρακτήρες συνίσταται το 4001 μελάνι Pelikan σε classic royal blue Μπορεί να επαλειφθεί και να πλυθεί, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά προτίμηση στο σχολείο. Εκτός από αυτό το κλασικό, πολλές άλλες αποχρώσεις από το χρωματικό φάσμα είναι διαθέσιμες. Εξάλλου στην εκτεταμένη σειρά μας, λαμπερά μελάνια σε χρώματα πολύτιμων λίθων είναι διαθέσιμα στη Συλλογή “Edelstein”.

Δείξε όλους τους άλλους αποκλειστικούς στυλογράφους στην εύρεση προϊόντων