Αποκλειστικό Pelikan Στυλό Roller - Modern Classics

Τα στυλό διαρκείας από την Pelikan συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του στυλογράφου με τον εύκολο χειρισμό ενός στυλό διαρκείας. Ειδικά στις καθημερινές δυσκολίες στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, ή το γραφείο, αυτά είναι η εναλλακτική λύση των κλασικών στυλογράφων. Χάρη στα μελάνια με βάση το νερό, το στυλό roller προσφέρει την ομαλή εμπειρία στη συγγραφή. Τα ανταλλακτικά είναι εύκολο να αντικατασταθούν και είναι προσαρμοσμένα στο ατομικό ύφος γραφής. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά πλάτη F, Μ και Β εκείνο που υπογραμμίζει καλύτερα το γραφικό σας χαρακτήρα. Όλα τα ανταλλακτικά για στυλό rollerείναι διαθέσιμα στα αγαπημένα χρώματα μπλε και μαύρο.

Τα στυλό διαρκείας, είναι παραδοσιακά όργανα γραφής. υψηλής ποιότητας τέχνης. Παρ 'όλα αυτά, οι θαυμαστές της καλλιεργημένης κουλτούρας γραφής δεν χρειάζεται παρά να σκεφτούν χωρίς τα δημοφιλή σχέδια της Pelikan όταν επιλέγουν ένα στυλό roller. Εξοπλισμένο με ένα κάλυμμα για να προστατεύει την μύτη να μην στεγνώσει, το στυλό roller της Pelikan κατασκευάζεται με τη συνήθη υψηλή ποιότητα. Πολλές λεπτομέρειες και μια εξαιρετική μεταποίηση σας εγγυάται την υψηλότερη ευχαρίστηση γραφής με μια ελκυστική αισθητική.

 
 

Ευέλικτο και πολύπλευρο

Τα διάφορα ανταλλακτικά της σειράς 338 επιτρέπουν μια γρήγορη αλλαγή χρωμάτων και πλάτους μύτης. Μέσου πλάτους γραμμή και μπλε χρώμα για την καθημερινή αλληλογραφία, και σε μαύρο χρώμα για την ιδιωτική αλληλογραφία - με το εύκολο σύστημα αναπλήρωσης, τα σχέδια γραφής μπορεί να αλλάξουν σε ελάχιστο χρόνο. Με αυτό τον τρόπο, τα στυλό roller της Pelikan έχουν την ύψιστη ευελιξία και τέλεια προσαρμογή στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις.

Pelikan Στυλό Roller- Όπως πάντα αξιόπιστα

Ασυνήθιστα και λεπτομερή σχέδια είναι το σήμα κατατεθέν όλων των παραδοσιακών οργάνων γραφής. της Pelikan. Πολλά μοντέλα έγιναν γνωστά ως στυλογράφοι με μηχανισμό εμβόλου. Η συνεχής δημοτικότητα των κλασικών, για παράδειγμα η σειρά Souverän είναι γνωστή ως "Stresemann" , οδήγησε σε πολλά μοντέλα που έχουν μεταμορφωθεί επίσης σε στυλό roller. Ως εκ τούτου, μπορείτε να διαλέξετε σήμερα μια αποκλειστική συλλογή από στυλό roller στην γκάμα των προϊόντων μας. Από τη σειρά Epoch και Ductus αποκλειστικά για την Συλλογή Majesty, τα στυλό roller της Pelikan είναι διαθέσιμα σε ολόκληρο το εύρος τιμών. Παρ 'όλες τις διαφορές των επιμέρους μοντέλων, όλα τα στυλό roller της Pelikan εξακολουθούν να έχουν ένα κοινό: Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην ποιοτική γραφή.

Δείξε όλους τους άλλους αποκλειστικούς στυλό roller στην εύρεση προϊόντων