Αυτό είναι το τελευταίο ενημερωτικό δελτίο του χρόνου και εντελώς τυχαία είναι και το τελευταίο που υπογράφεται από εμένα, καθώς κάνω στροφή στην επαγγελματική μου καριέρα. Τα επόμενα νέα του οίκου Pelikan θα φτάσουν σε εσάς από τη/τον διάδοχο μου, όμως ήδη μπορώ να σας πω ότι θα υπάρχουν πολλά υπέροχα προϊόντα το 2016!

Εύχομαι σε όλους σας ότι καλύτερο και πολλές ευχάριστες ώρες γραφής!

Beate Böker

Είμαστε υπερήφανοι για το M600 Souverän PINK το οποίο επιλέχθηκε για το «Le Trophée du stylo Féminin» ( το βραβείο για τον ομορφότερο γυναικείο στυλογράφο! ) Αν είσαστε αρκετά γρήγοροι, ίσως προλάβατε κάποιο ( εξαντλήθηκαν δυο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία τους ), μην ανησυχείτε όμως, θα είναι ξανά διαθέσιμοι για περιορισμένο χρονικό διάστημα τον Απρίλιο του 2016.

Αυτό το φθινόπωρο ήταν μαγικό ( και πονηρό παράλληλα ) καθώς όλα μας τα προϊόντα εξαφανίστηκαν από την αγορά σε χρόνο ρεκόρ. Επίσης αναπαράγουμε το Souverän 800 burnt orange με ημερομηνία κυκλοφορίας τον Απρίλιο. Μπορείτε να τοποθετήσετε τις παραγγελίες σας στο αγαπημένο σας κατάστημα από τώρα!

Για όσους συλλέγουν όργανα γραφής Pelikan: Η ιστοσελίδα του Dominic Rothemel είναι πραγματικό θησαυροφυλάκιο όπου μπορείτε να βρείτε φανταστικές πληροφορίες για vintage στυλογράφους. Καλό browsing!

https://www.pelikan-collectibles.com/

Ως ευχαριστήριο δώρο για όσους μας ακολουθούν, θα δώσουμε 25 θήκες για όργανα γραφής, κάθε μια με ένα στυλό διαρκείας Vio σε καφέ χρώμα. Απλά γράψτε μας και πείτε μας πως νιώθετε για το ενημερωτικό μας δελτίο και τι θα θέλατε να μαθαίνετε από εμάς στο μέλλον, ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε για όσα πραγματικά θέλετε να γνωρίζετε. Θα επιλέξουμε τους νικητές από όλα τα σχόλια που θα λάβουμε έως τις 11 Δεκεμβρίου 2015. ( Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα παραλάβετε το δώρο σας πριν τις γιορτές. )

Terms and Conditions for the lucky draw