Souverän® 600 pink

Souverän® M600 pink

 Souverän® M600 pink
Περιγραφή προϊόντος
Πληροφορίες και αριθμοί

Special Edition

Souverän® 600 pink

Αυτή η Special Edition του Souverän 600 είναι το ιδανικό δώρο είτε για εσάς είτε για την εκλεκτή της καρδιάς σας. Η παραδοσιακή σιλουέτα του Souverän δημιουργεί μια υπέροχη αντίθεση στις καθαρές ροζ ρίγες. Μερικές φορές μπορούμε να έχουμε το καλύτερο και για τα δύο!

Η σειρά 600 pink διαθέτει τα τυπικά χαρακτηριστικά της Pelikan: Τα λευκά μέρη είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας ρητίνη η οποία πρώτα λαμβάνει σχήμα κι έπειτα γυαλίζεται στο μέγιστο βαθμό. Για τις τυπικές ρίγες στο καθόλου τυπικό χρώμα χρησιμοποιήθηκε ακετυλική σελουλόζη κατασκευασμένη ειδικά για το σκοπό αυτό, στην οποία δόθηκε το συγκεκριμένο σχήμα.

Το κλιπ και οι δακτύλιοι είναι επίχρυσοι με 24Κ. Ο στυλογράφος διαθέτει δίχρωμη μύτη 14Κ με φινίρισμα από ρόδιο και είναι διαθέσιμη στα μεγέθη: EF,F,M και Β

Το 600 pink συσκευάζεται σε ειδική συσκευασία δώρου, απόλυτα ιδανική για αυτό - είναι ελκυστική και ασυνήθιστη!

Διαθέσιμο από το Σεπτέμβριο του 2015

Βραβείο Γυναικείου Όργανου Γραφής

Η Pelikan έλαβε ένα υπέροχο βραβείο: Ο στυλογράφος M600 Souverän ροζ της Pelikan επιλέχθηκε ως ο νικητής για το ''Βραβείο Γυναικείου Όργανου Γραφής'' ( το βραβείο για τον πιο όμορφοστυλογράφο που απευθύνεται στο γυναικείο κοινό! )

Το αναγνωρισμένο περιοδικό Le Stylographe είναι ένα ποιοτικό περιοδικό ισάξιο του αντίστοιχου Ιταλικού Penna και του Αμερικάνικου Pen World. Κάθε χρόνο επιλέγει και βραβεύει όργανα γραφής δίνοντας ειδικά βραβεία στα πλαίσια της κατηγορίας «Les plus beaux stylos du Monde» ( τα πιο όμορφα όργανα γραφής του κόσμου ). Τα προϊόντα επιλέγονται από μια επιτροπή που αποτελείται από παθιασμένους συλλέκτες και επαγγελματίες της βιομηχανάις. Το βραβείο ανακοινώνεται στον τύπο και τη Γαλλική τηλεόραση.

Είμαστε υπερήφανοι για αυτή μας την επιτυχία και με χαρά μοιραζόμαστε τα νέα μας μαζί σας, ιδιαίτερα καθώς χρειάστηκε ιδιαίτερο θάρρος από πλευράς μας για τη δημιουργία ενός τόσο ιδιαίτερου οργάνου γραφής!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εγγραφείτε στο newsletter για τα Παραδοσιακά Όργανα Γραφής

Θα θέλατε να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα προϊόντα της γκάμας των Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής Pelikan;

Δεν υπάρχει πρόβλημα! Εγγραφείτε στο newsletter μας και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τα νέα και τις ενέργειες μας.

Η διεύθυνση σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την αποστολή του newsletter και δεν θα δοθεί σε τρίτους.