Souverän® 805 Ocean Swirl

Souverän® M805 Ocean Swirl

 Souverän® M805 Ocean Swirl
Περιγραφή προϊόντος
Πληροφορίες και αριθμοί

Special Edition

Souverän® 805 Ocean Swirl

Αυτή η ξεχωριστή νέα σειρά Special Edition, δημιουργήθηκε με τη χρήση μοναδικών υλικών που παρέχουν ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα και δίνουν την εμφάνιση και δημιουργούν την αίσθηση του ωκεανού στα όργανα γραφής Ocean Swirl. Η έκθεση στο φως ενισχύει και βοηθά τη λάμψη και την αίσθηση του βάθους τα οποία ποικίλουν σε ένταση. Όπως και στα βάθη του ωκεανού λαμπερά σημεία εναλλάσσονται με σκοτεινά μιμούμενα το φως που εκπέμπεται, έτσι και η αίσθηση που δίνεται από το κάθε μοναδικό κομμάτι είναι ακριβώς ίδια και τα κάνει πραγματικά μοναδικά.

Οι δακτύλιοι και το κλιπ είναι καλυμμένοι με παλλάδιο και η 18 Κ χρυσή μύτη είναι καλυμμένη με ρόδιο προκειμένου να αποκτήσει την απαραίτητη λάμψη. Όπως και στους περισσότερους στυλογράφους Pelikan, μια ποικιλία από μύτες προσφέρεται προκειμένου να ταιριάζει απόλυτα στο πάχος και το στυλ γραφής. Οι στυλογράφοι με διαφορικό μηχανισμό θα είναι διαθέσιμοι σε μεγέθη μύτης EF,F,M και Β. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε στυλογράφος, στυλό διαρκείας και roller.

Ταιριάζει απόλυτα με το μελάνι Edelstein της Pelikan σε χρώμα σμαραγδί. Η σειρά 805 Ocean Swirl θα είναι διαθέσιμη από το Νοέμβριο του 2017.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Εγγραφείτε στο newsletter για τα Παραδοσιακά Όργανα Γραφής

Θα θέλατε να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα προϊόντα της γκάμας των Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής Pelikan;

Δεν υπάρχει πρόβλημα! Εγγραφείτε στο newsletter μας και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τα νέα και τις ενέργειες μας.

Η διεύθυνση σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την αποστολή του newsletter και δεν θα δοθεί σε τρίτους.