Ειδικές εκδόσεις "Polar Lights"

Polar Lights Στυλογράφος M640

 Polar Lights Στυλογράφος M640
Περιγραφή προϊόντος
Πληροφορίες και αριθμοί

Παράξενα φώτα στο νυχτερινό ουρανό

Όταν ο ουρανός στο βόρειο και νότιο γεωγραφικό πλάτος φωτίζεται από μυστικιστικά φώτα σε εξωπραγματικές αποχρώσεις, τα πολικά φώτα μαγεύουν τις σκοτεινές νύχτες του χειμώνα. Πριν η επιστήμη ανακαλύψει ότι οι λαμπερές ζώνες του φωτός στον νυχτερινό ουρανό ήταν δημιουργήματα ηλιακών ανέμων, εικαζόταν ως μήνυμα θεών και προφητείες πίσω από το φυσικό φαινόμενο: οι Βίκινγκς τα αντιμετώπιζαν ως σημεία για μια νικηφόρα μάχη, ενώ για τους ανθρώπους του Μεσαίωνα, τα πολικά φώτα, όπως οι κομήτες, ήταν οιωνοί για γεγονότα που απειλούσαν το μέλλον. Τα φυσικά φαινόμενα συμβαίνουν όταν ηλεκτρικά φορτισμένα σωματίδια από μια ηλιακή έκρηξη συναντηθούν με την ατμόσφαιρα της γης και στρέφονται προς τους πόλους από το μαγνητικό πεδίο της γης. Τα πολικά φώτα στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη, αποκαλούνται ως Βόρειο Σέλας ή Aurora Borealis. Τα ελαφρά περιστατικά στο νότιο ημισφαίριο είναι γνωστά ως το Νότιο Σέλας ή Aurora Australis.

Η special edition "Polar Lights" είναι φτιαγμένη από τα καλύτερα υλικά. Το κομβικό σημείο είναι ο μεταλλικός άξονας με την πολυπλοκότητα του, τα πολύχρωμα βερνίκια, τα ασημί στοιχεία τα οποία αποτελούνται από ένα κράμα πλατίνας. Αυτή ρέει στο βαθύ μαύρο πολύτιμο συστατικό από ρητίνη του μπροστινού τμήματος και της λαβή. Η 18 καρατίων χρυσή μύτη με τελειώματα ρόδιου διαμορφώνεται αριστοτεχνικά, γυαλίζεται και ελέγχεται από τον τεχνίτη που τη δημιούργησε.

Η ειδική αυτή έκδοση είναι διαθέσιμη ως στυλογράφος, στυλό διαρκείας και rollerball, όλα κατασκευασμένα και δημιουργημένα από την Pelikan, μια εταιρεία που προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα στα όργανα γραφής και με παράδοση στους στυλογράφους από το 1929. Στόχος μας δεν είναι μόνο να τελειοποιήσουμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία σχεδιασμού, αλλά να συλλάβουμε, να ενσωματώσουμε και να αποπνέουμε μια ιδιαίτερη μοναδική προσωπικότητα σε κάθε στυλογράφο.

Η σειρά „Polar Lights“ κυκλοφόρησε το έτος 2008 σε περιορισμένο αριθμό τμχ.

 

Δείτε το video

Εγγραφείτε στο newsletter για τα Παραδοσιακά Όργανα Γραφής

Θα θέλατε να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα προϊόντα της γκάμας των Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής Pelikan;

Δεν υπάρχει πρόβλημα! Εγγραφείτε στο newsletter μας και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τα νέα και τις ενέργειες μας.

Η διεύθυνση σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την αποστολή του newsletter και δεν θα δοθεί σε τρίτους.