Ειδικές εκδόσεις "Niagara Falls"

Niagara Falls Στυλογράφος M640

 Niagara Falls Στυλογράφος M640
Περιγραφή προϊόντος
Πληροφορίες και αριθμοί

Εντυπωσιακό θέαμα που κόβει την ανάσα

Όταν η τελευταία εποχή των παγετώνων τελείωσε πριν 12.000 χρόνια, οι παγετώνες της Βόρειας Αμερικής δημιούργησαν μια τεράστια ποσότητα λιωμένου νερού όπου έκανε τη λίμνη Erie να πλημμυρίσει. Ο νεοσυσταθείς ποταμός Νιαγάρας ρέει πάνω από τις σκληρές πέτρες δολομίτη που σχηματίζουν το βραχώδη γκρεμό Niagara προς τα βόρεια και συνδέει τη λίμνη Erie με τη λίμνη Οντάριο. Στα σύνορα μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά, οι μάζες του νερού συγκρούονται μαζί, και χωρίζονται από το Goat Island, σε σχεδόν 60 μέτρα βάθος. Από την πλευρά των ΗΠΑ, ο καταρράκτης έχει πλάτος 360 μέτρα, το λεγόμενο πέταλο στην καναδική πλευρά έχει μήκος 790 μέτρα. Ως ειδικό γεωλογικό φαινόμενο, ο καταρράκτης πλησιάζει τη λίμνη Erie περίπου κατά δύο μέτρα κάθε χρόνο λόγω της διαδικασίας διάβρωσης. Κατά τη διάρκεια των χιλιάδων χρόνων, έχει ήδη μετακινηθεί πίσω έντεκα χιλιόμετρα. Οι καταρράκτες του Νιαγάρα είναι τώρα διάσημοι σε όλο τον κόσμο και προσελκύουν πάνω από 18 εκατομμύρια επισκέπτες στην περιοχή κάθε χρόνο.

Η special edition "Niagara Falls" είναι κατασκευασμένη με τα καλύτερα υλικά. Το κομβικό σημείο είναι ο μεταλλικός άξονας του οποίου τα ασημί στοιχεία αποτελούνται από ένα πολύπλοκο κράμα ροδίου. Τα εξαρτήματα του στυλογράφου κατασκευάζονται από ευγενής αχτίδες ρητίνης σε χρώμα μπλε νερού. Η επιστρωμένη με ρόδιο χρυσή μύτη 18 καρατίων είναι αριστοτεχνικά σκαλισμένη, γυαλισμένη και προσεκτικά επιλεγμένη για το ρόλο της με το χέρι. Αυτή η special edition, διαθέσιμη στυλογράφο και roller προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία η οποία είναι συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στην κουλτούρα γραφής. Στόχος μας είναι να μην τελειοποιεί μόνο την τεχνολογία αλλά να δώσει σε κάθε επιμέρους όργανο μια αλάνθαστη όψη.

Ο στυλογράφος εμβόλου διαθέτει χρυσή μύτη 18 καρατίων με διακόσμηση από ρόδιο, σχηματισμένη αριστοτεχνικά, γυαλισμένη και ελεγμένη χειροποίητα. Το στυλό διαρκείας είναι εξοπλισμένο με μηχανισμό περιστροφής και ένα διεθνές ανταλλακτικό μεγάλου μεγέθους. Το αποκλειστικό roller-ball παρέχει άνετη γραφή και ομαλή ροή μελάνης.

Η σειρά „Niagara Falls“ κυκλοφόρησε το έτος 2007 σε περιορισμένο αριθμό τμχ.

 

Εγγραφείτε στο newsletter για τα Παραδοσιακά Όργανα Γραφής

Θα θέλατε να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα νέα προϊόντα της γκάμας των Παραδοσιακών Οργάνων Γραφής Pelikan;

Δεν υπάρχει πρόβλημα! Εγγραφείτε στο newsletter μας και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για τα νέα και τις ενέργειες μας.

Η διεύθυνση σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για την αποστολή του newsletter και δεν θα δοθεί σε τρίτους.