Pelikan zuigervulpennen – schrijfcomfort met stijl!

In 1929, stelde Pelikan al de eerste vulpen met een zuigervulsysteem voor. Ze oogstte veel bewondering en vormde de basis voor veel andere modellen. Dat is niet verwonderlijk, aangezien ze een betrouwbaar en innovatief schrijfinstrument is. Tot op heden blijven het deels transparante inktvenster en de clip in de vorm van een snavel handelskenmerken van Pelikan. Ze zijn bovendien nog steeds onderdeel van de meerderheid van de Pelikan vulpennen.

Intussen zijn zuigervulpennen van Pelikan erg in trek bij verzamelaars over de hele wereld. Dit succes is niet in het minst het resultaat van het voortdurend groeiende aantal limited editions . Designs die met de grootste zorg worden ontworpen in thema’s als ‘De zeven wereldwonderen’ of ‘Mijlpalen in de beschaving’ en vele andere, worden geproduceerd in beperkte aantallen. Met onze decennialange ervaring in de productie van exclusieve schrijfuitrusting wordt elke vulpen een voltooid kunstwerk. Elk schrijfinstrument van Pelikan onderscheidt zich door een rijkdom aan details en de perfectie in technologie en design.

Betrouwbaar en aanpasbaar

Pelikan zuigervulpennen worden ook heel erg bewonderd door bewonderaars van de gecultiveerde schrijfcultuur. De eerst vulpen met lekvrije inkttoevoer en zuigervulsysteem werd al beschouwd als een betrouwbare metgezel in elke situatie. Dankzij de optie tussen verschillende puntbreedtes is het mogelijk om erg fijn of erg breed te schrijven en zo elke zuigervulpen aan te passen aan uw eigen schrijfstijl. Door een gouden band van 14 of 18 karaat als ruw materiaal te gebruiken en door nauwkeurige bewerking, krijgt u een individueel schrijfinstrument van de hoogste kwaliteit.

 
 

Ga voor kleur

Een hoogwaardig schrijfinstrument gebruiken is een goede basis voor de ontwikkeling van een expressief handschrift. Afgeronde penpunten maken de hantering eenvoudiger voor occasionele schrijvers. Met de 800 Italic penpunt, die is voorbestemd voor schoonschrift, kunnen geoefende schrijvers een expressief schrijven, met variërende lijndiktes, op papier schrijven.

Het individuele handschrift wordt compleet met de selectie van de geschikte inkt. De klassieke Pelikan 4001 inkt in koningsblauw is aan te raden voor werken die later mogelijk moeten worden gecorrigeerd. Hij kan worden gewist en uitgewassen en geniet de voorkeur voor gebruik op school. Naast deze klassieker zijn nog veel andere tinten uit het kleurenspectrum verkrijgbaar. Naast onze uitgebreide standaardcollectie zijn ook briljante inkten in edelsteenkleuren beschikbaar in de Edelstein’ collectie .

Toon alle exclusieve Pelikan vulpennen in de productenzoeker