Maki-e Spring & Autumn

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_BE.FWI.displayShop.257348./maki-e-spring-autumnhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_BE.FWI.displayShop.257348./maki-e-spring-autumnnl_BEMaki-e Spring & AutumntrueMaki-e Spring & Autumnexclusive-text-background
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Limited Edition

Maki-e Spring & Autumn

Op de dop en penlichaam zijn kersenbloesems en esdoornbladeren geschilderd als symbolen voor de lente en herfst. Drie traditionele Japanse motieven zijn afgebeeld op de achtergrond van de dop: een stroompje in het groene gedeelte, een hennepblad in het bruine gedeelte en een gouden lijn gemaakt met kleine stukjes goudblad. Om de prachtige Raden strook te creëren, werden kleine stukjes blauwe parelmoer aangebracht en verder is het penlichaam versierd met kunstig geschilderde motieven. Het mauve gedeelte is versierd met een oneindig lijnpatroon dat symbool staat voor eeuwige liefde. In het zilver gedeelte werd één van de moeilijkste maki-e technieken toegepast, de Harikiri techniek, die een dramatische en prachtige uitstraling geeft aan deze verfijnde pen.

Deze “Spring & Autumn” pen is een meesterwerk dat Duits vakmanschap, gebaseerd op 175 jaar traditie en technologie, combineert met Japanse Maki-e schildertechnieken. Het Pelikan logo op de dop, het limited edition nummer en de handtekening van de artiest worden handgeschilderd op elke pen door middel van verschillende maki-e technieken.

Elke vulpen heeft een 18 karaats, tweekleurige gouden penpunt en wordt aangeboden in en traditionele Japanse geschenkdoos uit Paulownia hout. De reeks is beperkt tot 111 vulpennen wereldwijd.

 

Meer Details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.