Souverän® 805 Ocean Swirl

Souverän® M805 Ocean Swirl

 Souverän® M805 Ocean Swirl
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Special Edition

Souverän® 805 Ocean Swirl

Deze nieuwe en opvallende Special Edition is vervaardigd uit een bijzonder materiaal dat elke Ocean Swirl pen een spectaculair en bijzonder uitzicht geeft. In het licht krijgt de pen extra diepte en schittering, variërend in intensiteit. Net zoals in de diepzee wisselen lichte en donkere partijen elkaar af en wordt zo het licht uit de oceaan geïmiteerd. Elk schrijfinstrument is uniek.

De clip en ringen zijn bedekt met Palladium en de penpunt uit 18-karaats goud is volledig gerodineerd om zijn zilveren glans te bekomen. Zoals bij de meeste Pelikan pennen worden verschillende penbreedtes aangeboden, passend bij de individuele schrijfstijl. De penpunt zal beschikbaar zijn in maat EF, F, M, en B. Verder kan je kiezen uit een vulpen, balpen of roller, die geleverd worden in een handig vouwdoosje. De bijhorende geschenkverpakking (G15) kan apart besteld worden.

We raden onze Edelstein inkt Jade aan, die prachtig accordeert met de pen. De 805 Ocean Swirl zal beschikbaar zijn vanaf november 2017.

 

Meer details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.