Souverän® M1005 Stresemann

Souverän® M1005 Stresemann

 Souverän® M1005 Stresemann
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Special Edition

Souverän® M1005 Stresemann

De Minister van Buitenlandse zaken van de Weimar Republik, Gustav Stresemann (1878 - 1929), werd naast zijn impressionante politieke carrière ook bekend door het ontwerp van een nieuw type maatpak. Het klassieke Stresemann pak bestaat uit een zwart/grijs gestreepte broek gecombineerd met een zwart of antraciet vest. De Souverän® pen van Pelikan is in de volksmond gekend als Stresemann en daarom vernoemde Pelikan de zwart/antraciete versie naar Gustav Stresemann.

Na de succesvolle introductie van de reeksen 405 en 805 Stresemann, lanceert Pelikan nu het meest exclusieve model van het Souverän® gamma, de M1005 Stresemann. Deze elegante zuigervulpen is uitgerust met een 18 karaats gouden penpunt, volledig gerodineerd om zijn zilveren uitstraling te bekomen. Het penlichaam met zijn eenvoudige, antracieten strepen is vervaardigd uit cellulose-acetaat volgens het traditionele en zeer arbeidsintensieve procedé dat de pen zijn elegant karakter geeft.

De Souverän® M1005 Stresemann wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking (G15). We raden de prachtige Edelstein® inktflacon Mandarin erbij aan als complementaire kleur.

 

Meer details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.