Welke locatie?

Welke locatie?

Wij geloven dat een persoonlijke consultatie nodig is om de juiste penpunt te verkrijgen en daarom bieden we deze service enkel op locatie aan – je maakt gewoon een reservatie via internet.

Deze consultatie vindt plaats in de productie-eenheid van Pelikan, in de winkel in Voehrum/Peine (40km ten westen van Hannover), zo kan je nog even winkelen voor en na het consult.

Werfstraße 9, 30163 Hannover, Deutschland

Wij raden een weekendje Hannover aan om jouw trip te vervolmaken:

Logeer een nachtje in het Sheraton Hannover Pelikan Hotel, gesitueerd in het hart van de historische Pelikan site in Hannover stad.
www.sheratonpelikanhannover.com

Indien je interesse hebt om in het Sheraton Hannover Pelikan Hotel te verblijven, stuur ons een mailtje na jouw reservatie, dan sturen wij jouw meer info over het speciale Pelikan pakket.

Breng een heerlijk dagje door in één van de beste zoo’s in Europa, waar je de pelikanen kan aaien! De pelikanen hebben uitermate zachte veren en hen van dichtbij te ontmoeten is echt een beleving. Ons speciaal aanbod voor Pelikan klanten: als je interesse hebt om de pelikanen te voederen, stuur ons dan een mailtje na je reservatie en we kijken of we dit voor jou kunnen regelen. Het voederen van de pelikanen is enkel mogelijk in de lente en zomer (van eind maart tot eind oktober).
www.zoo-hannover.de

Maak een wandeling op de vlooienmarkt die elke zaterdagmorgen plaatsvindt naast de beroemde “Nana” standbeelden van Niki de Saint Phalle. Met een beetje geluk vind je daar een historische vulpen – nadien hoef je maar één brug over te steken om in het oude stadscentrum te geraken. De volgende website is een beetje gedateerd, maar zal je een eerste indruk geven.
www.altstadt-flohmarkt.de

Hannover-Standorte

Toon in Google Maps:

Sheraton Hannover Pelikan Hotel

Zoo Hannover

Altstadt Flohmarkt


We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!