Souverän 805 Blue Dunes

Hoogwaardige Pelikan-producten uit het veld "Fine Writing"

Moments of joy

Pelikan - Dit merk staat voor betrouwbare schrijfinstrumenten met een breed assortiment. We zijn ons bewust van traditie en nemen onze toevlucht tot tientallen jaren ervaring, want of het nu een vulpen, een roller of een balpen is, het ene schrijfinstrument is niet hetzelfde als het andere.

Als u op zoek bent naar dat bepaalde iets, of u, terecht, geniet van een verfijnde smaak, of u gewoonweg meer elegantie wenst, dan bent u terecht hier. Met onze traditie doordrenkte expertise "fine writing", bieden wij u Pelikan-producten van hoge kwaliteit, perfect gecombineerd met onze beproefde en geteste merkkwaliteit, evenals geperfectioneerde en verfijnde state-of-the-art elegantie.

Onder "Collecties" presenteren wij u met trots onze meest voortreffelijke pennen. Naast een beperkt aantal unieke exemplaren en penreeksen, vindt u hier ook exclusieve inktcollecties, evenals klassieke leren etuis, en zeker extra accessoires, zoals bijvullingen, patronen en cartridges.

Waarom niet verleid worden door de perfecte combinatie van beproefde functionaliteit en een nobel ontwerp, of je laten betoveren door onze producten - een verleiding die zeker de moeite waard is om toe te geven aan…