The Pyramids of Giza

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257657./the-pyramids-of-gizahttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257657./the-pyramids-of-gizanl_NLThe Pyramids of GizatrueThe Pyramids of Gizaexclusive-text-background
Productomschrijving
Feiten en cijfers

The Pyramids of Giza

Getuigen van een lang vergeten cultuur

Met de vulpen "Pyramids of Giza" brengt Pelikan hommage aan een historisch meesterwerk dat uniek blijft in haar dimensies. Tussen 2950 en 2470 v. Chr. werden deze monumenten gecreëerd in de vormen van de tombes van de Egyptische farao Cheops, Chepren en Mycerinus, die standhielden door de eeuwen heen en vandaag de dag nog steeds bestaan. Deze begraafplaatsen van de farao's en koningen zijn de inspiratiebron geweest voor een vulpen die zowel schrijfliefhebbers als fans van het oude Egypte, zal bekoren.

Het zijn de talrijke, nauwgezette details die van deze Pelikan vulpen een speciaal item maken - de vorm van de dop brengt hulde aan de kroon van de farao Cheops. De speciale uitvoering van het Pelikan logo in reliëf toont aan dat Pelikan een fascinerend juweel gecreëerd heeft.

Over deze Special Edition.

De gravure van een editienummer op de pen, maakt haar onmiskenbaar uniek. De wereldwijde oplage van deze vulpen bestaat uit 445 stuks - een eerbetoon aan de Griekse historicus Heredotus die in 445 v.Chr. informatie verzamelde over de pyramides.

De vulpen "Pyramids of Giza" werd gelanceerd in 2004 en is beperkt tot 445 stuks.

Meer details

Buitengewone details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.