Souverän® 605 Wit-Transparant

Souverän® M605 Wit-Transparant

 Souverän® M605 Wit-Transparant
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Special Edition

Souverän® 605 Wit-Transparant

Elegant en delicaat, dat is de uitstraling van de nieuwe Souverän 605 wit-transparant. De pen lijkt misschien onopvallend met zijn toon-op-toon tinten, maar niets is minder waar. De heldere witte tonen zorgen voor een moderne interpratie van de klassieke Souverän pen.

Het wit-transparante penlichaam is vervaardigd uit cellulose-acetaat via het traditionele productieproces. Voor de witte onderdelen is hoog-kwaliteitshars gebruikt. De clip en ringen zijn verfijnd met een Palladium afwerking en de 14 karaats gouden penpunt is gerhodineerd om de zilveren uitstraling te bekomen die accordeert met de andere onderdelen. Ook het binnenwerk, dat door het semi-transparante penlichaam zichtbaar is, past perfect bij de wit-zilveren look. Elk schrijfinstrument is met de hand geassambleerd en nauwkeurig nagekeken om aan de hoogste eisen te voldoen.

De Souverän 605 White-Transparent is verpakt in een speciaal ontworpen geschenkdoos en zal beschikbaar zijn als vulpen en balpen vanaf midden oktober 2017.

 

Meer Details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.