Souverän® M1005 zwart

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257803./souveraen-m-1005-zwarthttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257803./souveraen-m-1005-zwartnl_NLSouverän® M1005 zwarttrueSouverän® M1005 zwartexclusive-text-background
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Speciale editie Souverän M1005 zwart

Er was eens een rechter die een vulpenwinkel binnenging en zei “ Ik wil een zuigervulpen met de grootst mogelijke vulcapaciteit, want ik schrijf de hele dag lang”. De goedgeïnformeerde winkelbediende toverde de M1005 tevoorschijn. Geheel tevreden dronk de rechter achteraf een kopje espresso om zijn aankoop te vieren.

 

De grootste vulpen van Pelikan heeft een lengte van 14,7 cm (met gesloten dop) en is nu beperkt beschikbaar met een zilveren afwerking. Het penlichaam en de dop zijn beide vervaardigd uit hoog kwaliteitshars in glanzend zwart en de clip en ringen zijn bedekt met palladium om een zilverglans te verkrijgen. De 18 karaats gouden penpunt is geheel bedekt met rhodium om deze klassieke vulpen een verzorgd en eigentijds karakter te geven.

 

Elke vulpen is verpakt in een aantrekkelijke G15 geschenkdoos en kan gecombineerd worden met het modern laklederen etui in glanzend zwart.

 

Meer details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.