Classic M200 Demonstrator

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257836./classic-200-demonstratorhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257836./classic-200-demonstratornl_NLClassic M200 DemonstratortrueClassic M200 Demonstratorexclusiveexclusive-text-background
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Classic Edition 200 Demonstrator - Een geheim onthuld

Toen Pelikan in 1929 een patent nam op de zuigervulmechaniek, wist niemand dat deze techniek decennia later nog steeds in gebruik zou zijn . . . Hoewel het systeem verder ontwikkeld werd, blijft het basismechanisme vandaag de dag nog steeds hetzelfde en het Demonstrator model, dat deze techniek uit de doeken doet, werd een wereldwijd succes. Mensen met een voorliefde voor techniek zijn gefascineerd om het mechanisme in actie te zien telkens ze hun vulpen navullen . . . en dus besloot Pelikan in 2012 deze Special Edition te lanceren, de Demonstrator in model 200.

De productie van de Demonstrator vulpen vormt een hele uitdaging voor de productie-eenheid: eens de vulpen is vervaardigd, is elk achtergebleven stofpartikeltje niet alleen zichtbaar, maar kan het ook niet meer verwijderd worden en daarom dient de productie te voldoen aan hoge eisen. Het hoge kwaliteitshars van het transparante penlichaam dient eveneens vrij te zijn van elk kleurpartikeltje.

Om deze vulpen nog aantrekkelijker te maken, werd een bijkomende ring voorzien aan de bovenzijde van de dop. Deze ring is verguld met 24 karaats goud evenals de clip, de andere sierringen en de roestvrij stalen penpunt, die beschikbaar is in verschillende breedtes. Elke vulpen wordt aangeboden in een stijlvolle, blauwe geschenkverpakking G5. Deze serie wordt vervaardigd in Duitsland en is enkel beschikbaar gedurende een beperkte periode.

 

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.