Limited Edition „Spirit of 1838“

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257892./limited-edition-spirit-of-1838https://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/nl_NL.FWI.displayShop.257892./limited-edition-spirit-of-1838nl_NLLimited Edition „Spirit of 1838“trueLimited Edition „Spirit of 1838“exclusivev2016-exclusive-nav-collections
Productomschrijving
Feiten en cijfers

Limited Edition - Spirit of 1838

Spirit of 1838

Van chemicus tot koning der inkten. Carl Hornemann bezat twee karaktertrekken die al zijn daden kleurden: wetenschappelijke kennis en een enorme passie. Zo stichtte hij een verf- en inktfabriek die uitgroeide tot een internationaal, succesvol bedrijf. Pelikan viert 180 jaar passie op 28 april. Proficiat!

Charisma

Ons verjaardagsicoon brengt hulde aan de stijlvolle vulpen die al jaren tot de verbeelding spreekt : de Souverän met zijn fijn gestreept voorkomen. Onze klassieker met zwart en groen gestreept design is de ambassadeur en het vlaggenschip van Pelikan. Tegenwoordig charmeert ook de elegante zilver met zwarte editie zijn eigenaar. Een charismatische verschijning met een uniek karakter.

Diamanten

Kleine steentjes met een schitterend effect. Je kan zien dat onze beroemde pelikaan op de dop zijn kuiken beschermd en als je wat beter kijkt, zie je ook dat hij drie glinsterende diamanten in zijn nest heeft. Ze staan voor drie waarden die Pelikan hoog in het vaandel draagt, namelijk vertrouwen, betrouwbaarheid en van Duitse makelij. Een schitterend idee.

Een prestigieus hart

De penpunt is het hart van elke vulpen. Dankzij hun vakmanschap en jarenlange ervaring, maken onze hooggekwalificeerde werknemers een punt uit delicaat goud met een sterk karakter: de “Spirit of 1838” wordt bekroond met een verzilverde, gouden penpunt, voorzien van een speciale gravure. Je ziet het meteen, de inkt is klaar om te vloeien.

Limited Edition

Elke pen is uniek en heeft een gegraveerd serienummer. Hoewel dit misschien wat technisch klinkt, geeft het ook een bepaald aanzien aan deze pennen, het allure van exclusiviteit. Limited editions creëren verlangen, het verlangen om één van de 180 pennen wereldwijd te bezitten. 180 is een klein aantal, maar het plezier zo’n pen te hebben, is levenslang.

Sterling Zilver

Klassieke elegantie met een hoogwaardige afwerking. De dop, ringen en Pelikan clip van onze verjaardagseditie worden versierd door hoogglanzend zilver. Het penlichaam straalt elegantie uit door het sterling zilver met een fijn guilloche patroon. Als je het geluk hebt deze de pen de jouwe te mogen noemen, zal hij zeker een favoriet uit je collectie zijn.

 

 

Meer details

Schrijf je in voor onze fine writing nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe Pelikan fine writing producten?

Geen probleem! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte over onze nieuwigheden.

Uw email adres wordt enkel gebruikt voor de nieuwsbrief en wordt niet doorgegeven aan derde partijen.