• Claus Hipp

  El scrie cu stilouri Pelikan încă din facultate.

  Claus Hipp

  Încă din facultate folosesc stilourile Pelikan. Scrisul este distractiv. Tatăl meu a avut un scris caligrafic și a accentuat întotdeauna importanța scrisului îngrijit. Caligrafia devine o joacă când ai instrumente de scris precum Pelikan. Scrisorile importante trebuie scrise de mână. Mulți dintre destinatari apreciază acest lucru. Încă mai folosesc stiloul tatălui meu, care se folosește de 50 de ani. Nu există dovadă mai bună pentru calitatea Pelikan. Urez firmei Pelikan toate cele bune.

   

  Despre Claus Hipp

  Numele este o garanție - este sloganul elaborat de Claus Hipp. Conduce o firmă care produce mâncăruri pentru bebeluși folosind ingrediente naturale și organice Este un om de afaceri onest și umil.

   
 • Heinz Rudolf Kunze

  Heinz Rudolf Kunze apreciază calitatea Pelikan.

  Heinz Rudolf Kunze

  În epoca digitală, scrisorile scrisă de mână reprezintă ceva special. A scrie o scrisoare este o artă mai ales dacă alegi stiloul potrivit. Din acest motiv apreciez calitatea Pelikan.

   

  Despre Heinz Rudolf Kunze

  Personaj cunoscut în lumea muzicii germane. Rocker, artist liric, poet și compozitor, Heinz Rudolf Kunze a reușit să combine muzica rock de calitate cu poezia creativă.

   
 • Elke Heidenreich

  Elke Heidenreich - folosește stiloul din 1949.

  Elke Heidenreich

  A scrie de mână - ar fi simplu dacă mâna ar scrie Dar avem nevoie de un instrument de scris - nu putem bea cerneală și să lăsăm să curgă prin degete.... Însă există un superb stilou, care ne ajută să scriem lin, parcă mâinile noastre ar zbura pe hârtie. Îmi iubesc stiloul, Ce m-aș fi făcut fără tine în toți acești ani.

   

  Despre Elke Heidenreich

  Elke Heidenreich este un autor independent, care lucrează pentru radiu, televiziune și presă. Din 2003 până în 2008 ea a fost gazda show-ului televizat ”Lesen” al postului ZDF.

   
 • Katja von Garnier

  Ideile lui Katja von Garnie curg din mâini pe hârtie

  Katja von Garnier

  Când scrii jurnal, notezi gânduri sau îți scrii memoarul - ideile curg din mâinile tale pe hârtie. Acest proces este unul nostalgic dar si senzual - îmi plac vechile instrumente de scris, dar ador și pixurile. De fiecare dată când deschid stiloul îmi amintesc de zilele copilăriei, când aveam mâinile mâzgălite cu cerneală și mă bucur că acum am un stilou care scrie ușor pe hârtie.

  Despre Katja von Garnier

  Între 1989 - 1994 ea a studiat la HFF - the University for Television and Film - din Munchen. Regizor și scenograf, momentan trăiește la Hollywood cu familia ei.

   
 • Hinnerk Baumgarten

  Hinnerk Baumgarten ”Fără celularul meu și fără stiloul meu nu ies din casă”

  Hinnerk Baumgarten

  Vorbind de Pelikan îmi amintesc nu numai orașul Hanovra, dar și calitatea și stilul. ”Fără celularul meu și fără stiloul meu nu ies din casă”

   

  Despre Hinnerk Baumgarten

  Șapte ani a fost gazda emisiunii de dimineață la radioul Hitradio Antenne for Lower Saxony, Germania. Din 2006 lucrează la postul de televiziune NDR Fernsehen in Hamburg.

   
 • Andreas Wurm

  Andreas Wurm Toate din același sursă și același peniță

  Andreas Wurm

  Când eram mic, aveam un Pelikano acum am un Souveran. Toate din același sursă și același peniță

   

  Despre Andreas Wurm

  Ziarist, gazdă și prezentator de emisiuni. Lucrează la mai multe posturi de radio și televiziune. Este comentator pentru Federația Națională de Fotbal. A fost gazda mai multor evenimente importante: Presseball Berlin, cel mai vechi bal al înaltei societăți, Turngala - gala, sportivilor, gimnaștilor și acrobaților.