Instrumente de scris desăvârşite

Mult timp scrisul a fost singura cale de înregistrare continuă a limbii. Azi, realizările tehnice ne permit exprimarea gândurilor prin multe căi diferite. Cu toate acestea - sau tocmai din acest motiv - fascinaţia izvorâtă din documente manuscrise rămâne neclintită şi în ziua de azi. Tocmai scrisul unei persoane, felul său de a scrie dă cuvintelor plus valoare prin profunzimea şi bogăţia formulării, cu o notă personală.

Stilouri exclusiviste, pixuri şi multe altele

Pe cât de unic este scrisul de mână, tot aşa este şi cererea de instrumente perfecte de scris. De aceea, colecţiile noastre mai includ - în afară de stilouri - rollere, creioane mecanice şi pixuri.

Experienţa noastră de zeci de ani in dezvoltarea instrumentelor de scris exclusiviste, se concretizează în fiecare model al casei Pelikan. Măiestria desăvârşită de peste tot în lume, combinată cu decoraţiuni preţioase executate de designeri renumiţi, vă garantează o experienţă de scris incomparabilă.

Pelikan: Cadouri pentru esteți și cunoscători ai instrumentelor de scris de lux

Instrumentele de scris produse de Pelikan sunt apreciate peste tot în lume de colecționari, precum și de entuziaști ai culturii scrisului rafinat. Datorită simbiozei unice între calitate și estetică , instrumentele noastre de scris selecționate sunt cadouri foarte populare, elegante, pentru ocazii speciale din viață.

Ne face plăcere să vă ajutăm cu ideile noastre în cătarea unui cadou adecvat. Aici veți găsi un instrument de scris pentru orice ocazie, fie că este o zi de naștere, o absolvire sau ziua tatălui.