Stilouri clasice de cartuș de la Pelikan

Abia dacă există vreun instrument de scris care să fi schimbat cultura scrisului atât de mult ca şi stiloul. Nu e de mirare, deoarece este uşor de transportat şi are un rezervor de cerneală încăpător. Aspectul ergonomic al stiloului Pelikan facilitează scrisul fără efort al unor texte mai lungi.

Chiar şi azi, stiloul cu patron este foarte popular. El este folosit în principal la şcoală pentru exersarea scrisului legat. În plus, el este popular printre admiratorii scrisului caligrafic.

Mânuirea uşoară şi simpla răsucire a patronului fac ca stilourile cu patron de la Pelikan să fie partenerul ideal în orice situaţie. Deasemenea, puteţi alege dintre diferite grosimi de peniţă pentru majoritatea modelelor. Astfel este posibilă adaptarea optimă a instrumentului de scris la stilul dumneavoastră de scris și astfel să imprimați caracterul scrisului dumneavoastră în mod și mai atrăgător.

Stilourile noastre clasice Pelikan nu garantează un scris expresiv ci perfecțiunea tehnică iar designul atent aranjat transmite o senzație exclusivă de scris ce transformă fiecare manuscris într-o experiență a simțurilor.

 
 

Perfect în fiecare detaliu

Stilourile noastre Pelikan de înaltă calitate sunt instrumente de scris, dar în afară de acest lucru impresionează datorită perfecțiunii tehnologiei și designului. Multele detalii atent concepute, cum ar fi clipul cu arc în formă de cioc sunt convingătoare prin robustețe și confort. Deasemenea, fiecare detaliu se potrivește perfect în designul general și face ca fiecare stilou să fie atrăgător ochiului.

Capodopere de la Pelikan

Fabricarea penițelor de înaltă calitate din aur se compune din mai mult de 30 de stadii, de la banda din aur până la penița finisată. La fel de elaborate sunt și stadiile de fabricație a carcasei și a sistemului de alimentare a cernelii precum și decorul elaborat. Stiloul finisat părăsește firma numai după o testare completă în camera de scris și reglarea de către un personal calificat. Astfel ne putem asigura că stiloul, Pelikan îndeplinește , fără nicio excepție, cerințele și reprezintă o capodoperă a instrumentelor de scris tradiționale care vă permite bucuria scrisului o viață întreagă.

Arată toate stilourile unice Pelikan între produse