Pelikan

 

Condiții de acordare a garanției pentru foarfecele griffix®

Pelikan Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG, Werftstrasse 9, 30163 Hannover, Germany (“Pelikan “) asigură o garanție a producătorului extinsă la 25 de ani, de la data achiziționării foarfecelor școlare griffix® Pelikan, cu următoarele condiții.

  1. Pelikan asigură că foarfecele școlare griffix® nu au defecte de producție sau ale materialelor pe o perioadă de 25 ani de la data achiziționării. Acestă garanție este aplicabilă indifferent de locație .
  2. În această perioadă, Pelikan garantează că produsul foarfecă școlară griffix® nu are defecte materiale sau de producție și, în caz contrar, va remedia sau înlocui un produs defectuos cu un produs echivalent la discreția sa, fără costuri. Produsele înlocuite trec în proprietatea Pelikan.
  3. Defectele survenite ca urmare a uzurii normale, ascuțirii improprii sau uzului industrial sau impropriu sunt excluse de la garanție.
  4. Vă rugăm trimiteți produsul defect împreună cu dovada de achiziționare și o descriere a defectului la adresa trecută mai jos, relevantă zonei dvs. Transportul și riscurile aferente sunt suportate de dvs.
  5. Perioada de garanție nu se extinde sau reînnoiește după terminarea reparatiilor de garanție.

Evident, pe lângă garanție aveți drepturi legale care nu sunt stipulate în aceasta.

Contact

Herlitz Romania SRL
tr. Depozitelor nr. 22
540240 Tg-Mures
Phone +40 (0) 265 253 722
Fax +40 (0) 265 253 582
E-Mail: pelikan@herlitzromania.ro

În cazul în care locuiți într-o țară care nu este trecută în mod expres în listă, vă rugăm frumos să contactați Pelikan Germania.