Care locație?

Care locație?

Suntem de părere că o consultație personală este esențială pentru a obține penița dorită, din acest motiv oferim acest serviciu prin internet - trebuie doar să căutați o dată care vă convine.

Consultația va avea loc la punctul de lucru Pelikan din cadrul magazinului Voehrum/Peine (40 de km la Est de Hanovra), astfel înainte și după întâlnire veți mai putea face și cumpărături.

Werfstraße 9, 30163 Hannover, Deutschland

In order to make it a truly memorable trip, we recommend you spend the weekend in Hannover:

Puteți petrece noaptea la Sheraton Hannover Pelikan Hotel, care se situează în inima parcului industrial Pelikan din Hanovra.
www.sheratonpelikanhannover.com

Dacă vă interesează o ședere la Sheraton Hannover Pelikan Hotel, trimiteți-ne un email chiar după ce ați făcut rezervarea, ca să vă trimitem detalii cu privire la pachetul special Pelikan.

Puteți petrece o zi extraordinară la grădina zoologică, care este una dintre cele mai frumoase din Europa, și unde veți avea posibilitatea de a mângâia pelicani. Pelicanul are pene foarte fine și este incredibil să-i vezi liber. Oferta noastră specială doar pentru clienți Pelikan: Dacă vă interesează hrănirea pelicanilor în timpul vizitei trimiteți-ne un email să vedem ce putem face pentru a organiza acest lucru. Hrănirea pelicanilor este posibilă doar pe perioada sezonului de vară (interval sfârșitul lunii Martie - sfârșitul lunii Octombrie).
www.zoo-hannover.de

Puteți vizita și piața care se desfășoară în fiecare sâmbătă, chiar lângă renumita statuie Nana de Niki Sainte Phalle. Cu puțin noroc, poate găsiți un stilou istoric, și nici centrul orașului nu este departe, traversând podul imediat veți ajunge acolo. Următorul site este în curs de actualizare, dar puteți să-l vizitați să vă faceți o impresie. 
www.altstadt-flohmarkt.de

Hannover-Standorte

Google Maps - căutați direcția

Sheraton Hannover Pelikan Hotel

Zoo Hannover

Altstadt Flohmarkt


Vă așteptăm cu drag!