Pixuri

Pixuri

Alegeți o opțiune
Accesori
culoare
Prețuri (RRP)
Souverän® negru-albastru-argintiu
 Souverän - pix (mecansim twist) K 805
Souverän® albastru-negru
 Souverän - Pix (mecanism twist)
Souverän® negru-verde
 Souverän - Pix (mecanism twist)
Souverän® negru-roșu
 Souverän - Pix (mecanism twist)
Souverän® negru
 Souverän - Pix (mecanism twist)
Souverän® Alb Carapace
 Souverän - Pix (mecanism cu apăsarea butonului) K 400
Souverän® negru-argintiu
 Souverän - pix (mecanism twist) K 805
Classic Negru-Argintiu
 Pix Classic K205 (cu mecanism de apăsare de buton)
Classic alb-argintiu
 Pix Classic K205 (cu mecanism de apăsare de buton)
Classic verde-marmură
 Pix Classic K200 (cu mecanism de apăsare de buton)
Classic negru-argintiu Inele
 Pix Classic K215 (cu mecanism de apăsare de buton)
Pura® negru-argintiu
 Pix Pura K40 (cu mechanism de răsucire)
12

Pixuri clasice Pelikan – prieten cinstit

În lumea instrumentelor de scris, pixurile sunt o inovație revoluționară. Deja în 1950, primele mostre au fost disponibile pe piața germană. Datorită longevității și a rezervelor ușor de înlocuit, pixurile sunt instrumentul de scris ideal pentru multă lume, în activitatea de zi cu zi.

Datorită designului neobișnuit, pixurile de la Pelikan sunt mai mult decât un simplu instrument de scris, funcțional. Mecanismul fiabil al pixurilor cu răsucire și retractabile sunt perfecte în fiecare detaliu astfel că pixurile Pelikan sunt fiabile, un partener de zi-cu-zi. Rezervele de mare capacitate, cu pastă necorectabilă, sunt ideale pentru activități zilnice datorită longevității lor. Pasta groasă de cerneală combinată cu bila de scris ce alunecă ușor, creează un scris atrăgător. Componentele tehnice ale fiecărui pix Pelikan sunt atractiv integrate în designul ediției respective. Peste tot în lume, pixurile noastre sunt populare deoarece sunt instrumente de scris, fiabile și accesorii de înaltă calitate.

Evidențiați cu Pelikan

Pixurile cu bilă, cunoscute ca “pixuri”, sunt acum printre cele mai larg folosite instrumente de scris. Cu pixurile Pelikan, ieșiți din monotonia instrumentelor de scris obișnuite și imprimați eleganță. Gama noastră în continuă creștere de ediții neobișnuite oferă numeroase designuri artistice; fiecare în parte este o interpretare modernă a tradiției Pelikan de decenii.

Numeroase designuri de la Pelikan au fost cunoscute la început ca stilouri. Designul în dungi în seria Souverän este cunoscută și azi ca "Stresemann". Acesta și multe alte modele au fost transferate și Pixurilor cu răsucire și retractabile. În afara stilourilor , multe ediții includeau și pixuri chiar de la început. Orice utilizator cunoscător de stil are astfel ocazia să aleagă și din multe designuri cunoscute de pixuri.

Tradiție și inovare

Pelikan reprezintă tradiția,combinată cu inovare de ultimă oră. În special în ceea ce privește designul, decorațiile noastre combină măiestria tradițională cu cele mai moderne procese de finisaj modern. Gravaje valoroase se întâlnesc pe plastic sofisticat, de mare transparență; tehnici tradiționale de pictură completează stilistic decorațiuni moderne din metal, fabricate din rodiu sau aluminiu. Indiferent ce instrument de scris alegeți - elegantele pixuri ale Pelikan vă garantează obținerea unei simbioze șic între tradiție și progres.