Rollere

Rollere

Alegeți o opțiune
Accesori
culoare
Prețuri (RRP)
Souverän® negru-albastru-argintiu
 Souverän - Roller
Souverän® albastru-negru
 Souverän - Roller
Souverän® negru-verde
 Souverän - Roller
Souverän® negru-roșu
 Souverän - Pix
Souverän® negru
 Souverän - Pix
Souverän® Alb Carapace
 Souverän - Roller R 400
Souverän® negru-argintiu
 Souverän - Pix
Pura® negru-argintiu
 Roller Pura R40
Pura® argintiu
 Roller Pura R40
Pura® albastru-argintiu
 Roller Pura R40
Souverän® Stresemann
 Souverän® R805 Stresemann

Rollere exclusive de la Pelikan – Un modern clasic

Rollerele Pelikan combină avantajele unui stilou cu mânuirea ușoară a unui pix. În special în tumultul zilnic de la școală, universitate sau birou, ele sunt o alternativă la clasicele stilouri. Mulțumită cernelurilor pe bază de apă rollerele oferă o experiența unui scris omogen și precis. Rezervele sunt ușor de înlocuit și sunt adaptate la stilul personal de scriere. Alegeți între cele trei grosimi diferite F, M și B cel care evidențiază cel mai bine scrisul dumneavoastră. Toate rezervele de rollere sunt disponibile în culorile preferate, albastru și negru.

Rollerele sunt instrumente de scris. de ultimă generație de înaltă calitate. Cu toate acestea admiratorii scrisului cult nu trebuie să renunțe la designul popular Pelikan atunci când aleg un roller. Prevăzut cu un capac ce protejează vârful de uscare rollerul Pelikan este fabricat cu înalta calitate obișnuită. Detaliile numeroase și excelenta prelucrare vă garantează cea mai mare plăcere la scris cu o estetică atrăgătoare.

Flexibil și multidimensional

Diferitele rezerve ale seriei 388 vă permit schimbarea rapidă a culorii și a grosimii de scris. Grosimea medie și culoarea albastră pentru corespondența zilnică, și grosimi în culoare neagră pentru corespondența particulară - cu sistem comod de reumplere, modelul de scriere poate fi schimbat repede. Astfel rollerele Pelikan au cel mai mare grad de flexibilitate posibil și se adaptează perfect la cerințele mereu în schimbare.

Rollere Pelikan - fiabile ca întotdeuna

Desinuri neobișnuite și detaliate sunt marca tuturor instrumentelor de scris Pelikan. Numeroase modele au devenit cunoscute ca stilouri cu piston de umplere. Popularitatea continuă a clasicelor, de exemplu seria Souverän® cunoscută ca “Stresemann”, a condus la transferarea multor modele și la rollere. Deci, în mod curent veți avea o selecție exclusivă de rollere în gama noastră de produse. De la seriile Epoch® și Ductus® la exclusivista colecție Majesty®, rollerele Pelikan sunt disponibile în toată gama de prețuri. În ciuda oricăror diferențe între modelele individuale, toate rollerele Pelikan au un lucru în comun: calitatea scrisului pe care puteți conta întotdeuna.