Maki-e Fantasia

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256281./maki-e-fantasiahttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256281./maki-e-fantasiaro_ROMaki-e FantasiatrueMaki-e Fantasiaexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Maki-e Fantasia

Această ultimă ediție limitată de stilouri Pelikan Maki-e îmbină neobișnuitul cu eleganța strălucitoare. În locul unui peisaj tipic, modelul Fantezie alege un design tradițional japonez, numit ”Komon Pattern” care se folosește în general pentru elegantele Kimono-uri japoneze. Opt hexagoane cu opt stiluri diferite crează combinatii de culori subtile care încântă ochiul, datorită bogăției de detalii, toate pictate cu dragoste nemărginită. Hexagoanele sunt înconjurate de flori de cireș de culoare aurie-roșcat, care se pictează pe fundale diferite care se decorează cu ajutorul tehnicii "Byakudan-Nuri", folosind frunze de aur și lac transparent. Datorită acestei tehnici, lacul strălucește cu o adâncime surprinzătoare în lumină roșie și portocalie, când învârtiți stiloului în mâinile Dvs.

Pentru stiloul Pelikan Maki-e ”Fantazie” a fost folosită tehnica elaborată Kaga Togidashi-Taka-Maki-e. Este o capodoperă care combină meșteșugul german bazat pe o experiență de 175 de ani (tradiție și tehnologie) cu arta japoneză Maki-e, care este renumită la nivel mondial.

Logo-ul Pelikan pe coroană, numărul de ordine al stiloului din ediția limitată și semnătura artistului sunt desenate de mână cu tehnica Maki-e. Seria este limitată la un număr de 88 bucăți la nivel mondial. Stilourile sunt prevăzute cu o peniță din aur de 18 carate în dimensiunea M. Stiloul este împachetat într-o cutie tradițională japoneză de cadou fabricat din lemn Paulownia.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.