Maki-e Fantasia

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256281./maki-e-fantasiahttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256281./maki-e-fantasiaro_ROMaki-e FantasiatrueMaki-e Fantasiaexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Limitată

Maki-e Fantasia

Această ediție limitată de stilouri Pelikan Maki-e îmbină neobișnuitul cu eleganța seducătoare. În locul unui peisaj tipic, modelul ”Fantasia” redă un model tradițional japonez numit ”Komon” care se folosește în general pentru kimonouri elegante.

Opt hexagoane cu opt stiluri diferite creează combinatii subtile care încântă ochiul datorită bogăției de detalii, toate pictate cu extremă atenție la detalii. Hexagoanele sunt înconjurate de flori de cireș în nuanțe de auriu roșiatic, pictate pe fundal cu ajutorul tehnicii "Byakudan-Nuri", în case se folosesc foițe de aur și lac transparent. Datorită acestei tehnici, lacul dă o adâncime surprinzătoare picturii, ce strălucește în tonuri de roșu și portocaliu în lumină.

Pentru stiloul Pelikan Maki-e ”Fantasia” a fost folosită tehnica elaborată Kaga Togidashi-Taka-Maki-e. Este o capodoperă care îmbină măiestria germană bazată pe o experiență de peste 175 de ani de tradiție și tehnologie cu arta japoneză Maki-e, renumită la nivel mondial.

Logo-ul Pelikan pe capac, numărul individual de serie al stiloului și semnătura artistului sunt gravate de mână prin tehnica Maki-e.

Această serie este limitată la 88 de piese la nivel mondial. Fiecare stilou este prevăzut cu o peniță din aur de 18 carate și placată cu rodiu, în dimensiunea M.

Stiloul este livrat într-o cutie tradițională japoneză fabricată din lemn de paulownia.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.