Moonlight

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256287./moonlighthttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256287./moonlightro_ROMoonlighttrueMoonlightexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Moonlight

Tehnica artizanală a crustaceelor este o tehnică în care crustaceele sunt combinate cu o piatră șlefuită la o grosime fină și apoi încorporate sau lipite pe suprafețele acoperite cu lac. Această metodă de decorare utilizează caracteristica moluștelor care sclipesc frumos atunci când lumina cade pe ele.

Pelikan a lansat ediția limitată a stilourilor din crustacee „Lumina soarelul (Kyokko) & Lumina lunii (Gekko)“ într-un număr de 200 de seturi la nivel mondial. Acest stilou a fost decorat cu razele soarelui care răsare și cu motivul luminii lunii. Acest model, care se baza pe modelul M800 s-a bucurat de o popularitate enormă și s-a vândut foarte repede.

Acum, după șase ani, Pelikan lansează din nou o nouă ediție limitată de stilouri cu decorațiune din crustacee într-un limitat de 200 de piese. Această nouă ediție limitată ”Lumina lunii (Gekko)” se bazează pe modelul M1000.

Pentru modelul ”M1000 Moonlight” se folosește scoica haliots din Australia. Numai părțile cele mai lucioase și frumoase sunt folosite la elaborarea formelor. Acestea se aplică pe capacul și pe corpul stiloului cu mâna bucată cu bucată. Apoi se aplică un strat de lac negru care se șlefuiește de mai multe ori. După ce a fost acoperit cu uretan, urmează un proces de uscare, pe urmă suprafața se șlefuiește din nou de mai multe ori. Pe urmă, după șlefuitul final, numele artistului și numărul de ordine al stiloului din ediția limitată sunt înscrise pe suprafața stiloului cu tehnica maki-e. Apoi se aplică pulbere de aur și se lasă la uscat. Pe urmă, după ștergerea lacului și uscarea acestuia, suprafața este finisată prin șlefuire.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.