Souverän® M800 Raden Royal Gold

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256291./souver%C3%A4n-m800-raden-royal-goldhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256291./souver%C3%A4n-m800-raden-royal-goldro_ROSouverän® M800 Raden Royal GoldtrueSouverän® M800 Raden Royal Goldexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție limitată

Souverän® M800 Raden Royal Gold

Raden este o tehnică decorativă tradițională din Japonia, folosită în general pe suprafețe lemnoase sau lăcuite.

Lucrând cu fâșii subțiri din prețiosul material, artistului stiloului Raden crează lucrare cu adevărat impresionată. Fiecare bucată este cu adevărat unică. Primul pas în crearea instrumentului Raden M800 Royal Gold este crearea suprafeței de negru adânc, prin utilizarea lacului japonez Urushi. Ulterior, dungile tipice sunt confecționate din carapacea scoicii albe de culoarea mother of pearl. Ofolie de aur de 24 de carate este aten așezată, ca fundal la aceste dungi. Următorul pas este fixarea fâșiilor prin lăcuire. La sfârșit, fiecare stilou este semnat de artist prin tehnica Maki-e, care nu demult era rezervată exclusive membrilor Familiei Regale Japoneze.

Odată cu ediția limitată Raden, Pelikan aplică aceste tehnici de fabricație minunate bazei tehnice a instrumentelor consacrate Souverean.

Raden M800 Royal Gold sunt adevărate lucrări de artă, cu penițe din aur de 18 carate, în mărimea M, decorate cu rodiu. Fiecare stilou este livrat intr-o cutie tradițională japoneză din lemn Paulownia.

Instrumentul va fi disponibil din iunie 2017, ediția fiind limitată la 388 bucăți în toată lumea.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.