The Temple of Artemis

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256297./the-temple-of-artemishttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256297./the-temple-of-artemisro_ROThe Temple of ArtemistrueThe Temple of Artemisexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

The Temple of Artemis

O operă de artă construită de om

Independentă, sălbatică, de o putere sublimă și frumusețe deosebită - Artemis este zeița din mitologia greacă a rodniciei, vânătorii și a războiului. Templul ridicat în onoarea ei a fost un edificiu antic grec construit în anul 550 î.Hr. în Efes, oraș aflat atunci pe teritoriul imperiului babilonian. Pelikan aduce un omagiu acestui templu magnific prin ediția limitată de stilouri denumită ”The Temple of Artemis.”

Ediția limitată are 440 de bucăți, cifra reprezentând anul în care s-a finalizat templul (440 î. Hr.) Ediția limitată ”The Temple of Artemis” este o creație unică a maistrului instrumentelor de scris. Este un stilou impresiv care îmbină detaliile fine cu tehnica perfectă a meșteșugului.

Despre această ediție

Fiind o creație artistică inspirată din splendoarea templului antic, acest stilou nobil oferă siguranța scrisului pentru utilizator asigurându-i în același timp și o plăcere estetică. Proprietarul unei astfel de stilou nu numai că are un instrument de scris tradițional și bine lucrat de la Pelikan, dare devine în același timp și deținătorul unei mici opere de artă.

Ediția ”Temple of Artemis” a fost lansată în anul 2006 într-un număr limitat de 440 de bucăți la nivel mondial

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.