M101N Lizard

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256321./m101n-lizardhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256321./m101n-lizardro_ROM101N LizardtrueM101N Lizardexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție specială - M 101N Lizard

Modelul M101N Lizard se bazează pe un model vechi care se datează din 1937. Păstrează forma tradițională caracteristică stilourilor Pelikan, dar a fost adaptată conform noilor tehnologii de fabricare a stilourilor.

Corpul cu modelele aplicate și capacul sunt fabricate din celuloză de acetat având o suprafață foarte fină. Rășină de înaltă calitate a fost folosit pentru piesele negre, iar logo-ul Pelikan este gravat în mod tradițional în partea de sus a capacului. Paladiul, metalul prețios, acoperă clipul și inelele, iar penița este fabricată din aur de 14 carate fiind rodinizată pentru a obține un efect argintiu corespunzător. Pentru această ediție specială a fost adaptat și ambalajul așa încât să fie potrivit pentru design-ul șopârlă. Acest stilou va fi disponibil într-un număr limitat din decembrie 2012, pentru a sărbători 175 de ani de la înființarea societății Pelikan.

Iată o avampremieră specială pentru Dvs. În primăvara anului 2013 se va lansa Ediția limitată M101N Jubilee - având un număr de 238 de bucăți la nivel mondial. Nu ratați informațiile!

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.