M101N Roșu Carapace

M101N roșu - Stilou

M101N roșu - Stilou
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție specială

M101N culoarea carapacei roșu

După succesul modelelor M101N de culoarea carapacei maro și M101N lizard, Pelikan lansează a treia variantă din seria tradițională. M101N culoarea carapacei roșu Acest model este vândut într-o cutie de cadou împreună cu o sticluță de cerneală 4001 albastru regal. Ambele modele au motive tradiționale, astfel acest set devine un cadou superb pentru orice iubitor al brandului Pelikan.

Corpul este fabricat din celuloză de acetat, și are o formă unică. Cunoscătorii știu că elaborarea nucleului decorativ al stiloului necesită multă muncă. Părțile roșu închis sunt fabricate din rășină de înaltă calitate care se lustruiește automat din când în când în timpul folosirii. Puteți alege penița de aur de 14 carate: EF, F, M, și B.

Acest set cadou va fi disponibil doar în ediție limitată, începând cu luna septembrie 2014, deci asigurați-vă că l-ați achiziționat înainte de a fi vândut ...

Ilustrația de mai sus arată relația dintre dimensiunile diferite. Vă rugăm, faceți referire la tabelul de mai jos pentru dimensiunile actuale.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.