Souverän® M1005 Negru

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256346./souveraen-m-1005-negruhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256346./souveraen-m-1005-negruro_ROSouverän® M1005 NegrutrueSouverän® M1005 Negruexclusive-text-background
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție specială Souveran M1005 Negru

După ce, la un moment dat, un judecător a mers într-un magazin stilou și a spus: "Vreau un stilou cu piston cu cea mai mare capacitate de umplere posibilă, că scriu toată ziua." Vânzătorul bine informa a evocat modelul M1005. Judecătorul a consumat un espresso pentru a sărbători achiziția, și a scris până la adânci bătrâneți...

Cel mai mare stilou Pelikan are o lungime de 14,7 cm (cu capacul închis) și este disponibil în argintiu doar pentru o perioadă limitată de timp.

Corpul și capacul sunt fabricați din rășină de înaltă calitate în negru lucios, iar clipul și inelele sunt placate cu paladiu pentru a obține un luciu de argint. Penița din aur de 18 carate este acoperit cu rodiu, astfel stiloul clasic are un aspect modern.

Stilourile sunt împachetate într-o cutie de cadouri G15 și pot fi asortate cu etuiul din piele lăcuite în culoare negru lucios.

 

Mai multe informații

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.