Souverän® 600 pink

Souverän® M600 pink

 Souverän® M600 pink
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție Specială

Souverän® 600 pink

Ediția Specială a stiloului Souverän 600, este cadoul perfect – fie pentru tine – sau pentru aleasa inimii tale. Silueta tradițională a stiloului Souverän crează un contrast frumos cu dungile roz îngroșate. Uneori, este posibil să obții tot ceea ce este mai bun din cele două cuvinte.

Seria 600 roz are caracteristicile tipice Pelikan: Componentele albe sunt fabricate din rășină de înaltă calitate care este mai întâi modelată și apoi polișată până la obținerea unui grad de luciu ridicat. Pentru dungile tipice, de culoare atipică, acetatul de celuloză este fabricat cu grijă și modelat într-un manșon.

Clips-ul și toate inelele sunt placate cu aur de 24 carate. Stiloul are o peniță în două nuanțe, din aur de 14 carate, cu ornamente din rodiu și va fi disponibilă la dimensiunile EF, F, M și B.

Stiloul 600 roz este disponibil într-o cutie tip cadou, care se potrivește perfect – este fermecătoare și neobișnuită–pentru orice ocazie!

Disponibil începând cu Septembrie 2015.

Trophée du stylo Féminin

Pelikan a primit un premiu minunat: Stiloul M600 roz de la Pelikan a fost ales câștigătorul premiului «Le Trophée du stylo Féminin» (Premiul pentru cel mai frumos stilou feminin!)

Revista de renume Le Stylographe este o revistă strălucitoare franțuzească care este la același nivel cu Penna din Italia și Pen World din SUA. În fiecare an, oferă premii speciale în cadrul subiectelor predefinite din seria « Cele mai frumoase instrumente de scris din lume». Produsele sunt selectate de un juriu care combină pasiunea colecționarilor cu profesioniștii din domeniu. Premiul este difuzat prin intermediul presei și a televiziunii franceze.

Suntem mândrii de această realizare și fericiți să împărtășim astfel de vești bune, în special pentru că a fost necesar puțin curaj pentru a dezvolta un astfel de produs neobișnuit.

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.