Souverän® 605 White-Transparent

Souverän® M605 White-Transparent

 Souverän® M605 White-Transparent
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Special Edition

Souverän® 605 White-Transparent

Plin de grație și eleganță. Așa poate fi descries cel mai bine Souveran 605 Alb-Transparent. Mulțumită culorilor sale Ton în Ton, pare simplu, dar la o inspecție mai atentă, este departe de a fi. Tonul luminous, dar nu rece, scoate în evidență această reinterpretare a clasicului Souveran.

Corpul alb, parțial transparent, este realizat din celuloză acetată, folosind o metodă tradițională, care este deosebit de dificilă. Pentru părțile albe, rășină de cea mai bună calitate este utilizată. Clipsul și inelele sunt acoperite cu palladium, iar penița din aur de 14 carate, rhodinizată, se potrivește perfect cu restul accesoriilor. Până și părțile interioare parțial vizibile prin corpul alb opac și partea superioară a stiloului sunt armonizate perfect în tema argintie strălucitoare. Fiecare stilou este montat manual și verificat meticulous, pentru a garanta calitatea.

Souveran 605 Alb-Transparent este livrat într-o cutie special concepută. Seria va fi disponibilă ca și stilou cu mechanism piston și pix începând cu Octombrie 2017.

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.