Cutia colecționarului

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256378./cutia-colec%C8%9Bionaruluihttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256378./cutia-colec%C8%9Bionaruluiro_ROCutia colecționaruluitrueCutia colecționaruluiexclusive-text-background

Cutia colecționarului

Vești excelente pentru colecționarii și iubitori de stilouri: Noul Collectors’ Box este disponibil! Un mod elegant de a vă păstra instrumentele de scris prețuite fără să ocupe mult spațiu.

Rama este construită din MDF solid și acoperită cu lemn de nuc American, care la rândul său este protejat de un strat de lac transparent. Este cosntruită cu trei tăvițe și oferă spațiu pentru 24 de instrumente. Chiar și stilourile mari precum large Souverän® M 1000 vor încapea fără probleme. Interiorul fiecărei tăvițe este acoperit cu piele ecologică de culoare crem, astfel cutia va proteja complect împotriva zgârieturilor. Capacul de sus este realizat din sticlă de siguranță groasă de 4 mm cu margini polișate, prin care puteți admira instrumentele oricând.

  • 25cm lățime
  • 20cm adâncime (+1,2cm pentru mânere)
  • 13,5cm înălțime

Bucură-te de colecția ta!

 

Mai multe informații

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.