Classic 200 cognac

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256398./classic-200-coniachttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.256398./classic-200-coniacro_ROClassic 200 cognactrueClassic 200 cognacexclusive
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Ediție specială

Classic 200 cognac

În lumea agitată a epocii moderne relaxarea este un fenomen rar. Din acest motiv dorim să vă invităm la o pauză și vă dorim să vă bucurați de arta scrisului: Bătaia peniței pe hârtie, scrisul încet și elaborarea gândurilor - reprezintă un fel de wellness pentru suflet, iar Ediția specială vă va ajuta să vă amintiți de acest lucru și să țineți minte că momentele cele mai încete sunt cele mai bune în viață.

Acest stilou este fabricat din rășină de calitate superioară, culoarea sa fiind cognac fascinant, cu inele placate cu aur și cu un clip Pelikan special placat cu aur. Penița este fabricată din oțel inoxidabil și este placat cu aur. Este disponibil în cinci dimensiuni diferite, incluzând o peniță italiană foarte populară.
Va fi disponibil numai pentru un timp limitat, și va fi livrat într-o cutie practică care va mai avea și loc extra pentru depozitare. Puteți comanda cutia cadou G5 și individual.

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.