Limited Edition „Spirit of 1838“

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.257910./limited-edition-spirit-of-1838https://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/ro_RO.FWI.displayShop.257910./limited-edition-spirit-of-1838ro_ROLimited Edition „Spirit of 1838“trueLimited Edition „Spirit of 1838“exclusivev2016-exclusive-nav-collections
Descrierea produsului
Fapte și cifre

Limited Edition - Spirit of 1838

Spiritul anului 1838

La chimist la regele cernelurilor. Carl Hornemann a avut două trăsături semnificative care au caracterizat acțiunile sale expertiza științifică și o mare doză de pasiune. Astfel, avea să devenit fondatorul unei fabrici de vopsele și de cerneluri care a crescut, devenind o companie internațională de succes. Pelikan celebrează „180 ani de pasiune” în 28 Aprilie. Felicitări!

Carisma

Simbolul nostru aniversar este un omagiu pentru creația stilată care a stârnit dorințe nemărginite timp de decenii: Souverän cu un delicat aspect dungat. Design-ul nostru calsic, verde cu dungi negre, este ambasadorul brand-ului Pelikan. În prezent, ediția argintie și neagră, încântă de asemenea pe cei care le folosesc. O prezență carismatică cu un spirit unic.

Diamante

Mici pietre cu efect uimitor. Puteți observa cu ușurință cum faimosul pelican de pe capac își păzește puii și, la o privire mai atentă, eți vedea că acesta are în cuib, trei diamante strălucitoare. Acestea sunt o alegorie a trei valori, încrederea, fiabilitatea și faptul că sunt „Made in Germany“, valori pe care Pelikan le ia foarte în serios. O idee strălucitoare.

O piesă prestigioasă

Penița reprezintă inima oricărui stilou. Datorită flerului și a zecilor de ani de experiență, angajații noștri foarte calificați produc piese delicate din aur, cu caracter puternic. O peniță din aur suflată cu argint, special gravată, încoronează stiloul „Spirit of 1838”. Încă de la început este evident că seva care animă acest stilou este cerneala.

Ediție limitată

Fiecare instrument este unic. Fiecare instrument este un favorit. Fiecare instrument este gravat cu numărul de ediție. Deși sună destul de tehnic, conferă în același timp o alură natural extraordinară acestor stilouri: alura exclusivității. Ediția limitată stârnește dorință - dorința de a deține unul dintre cele 180 de instrumente disponibile la nivel mondial. O sută optzeci este un număr mic, dar plăcerea durează o viață.

Argint Sterling

Eleganța clasică întâlnește finisajul premium. Ornamentele din argint strălucitor, decorează capacul, inelele și clipsul Pelikan la acest stilou aniversar. Corpul instrumentului, din argint sterling, are, de asemenea, un aspect elegant datorită delicatei tehnici de decorare guilloche. Dacă ești suficient de norocos să deți o astfel de comoară, va fi cu siguranță favoritul colecției tale.

 

 

Mai multe detalii

Abonați-vă la buletinul informativ pentru instrumente de scris de lux

Doriti să vă ținem la curent cu toate noile instrumente de scris de lux de la Pelikan?

Nicio problemă! Abonați-vă mai jos la buletinul nostru informativ și vă vom ține la curent cu știrile și evenimentele.

Adresa dumneavoastră va fi folosită doar pentru buletinul informativ și nu va fi dată terților.