Creionul cu
ceară griffix®
A învăța poziția corectă
de scris și controlul
presiunii
Creionul cu ceară griffix®

griffix ® este primul concept complect de învățare a caligrafiei. Stiloul cu ceară griffix® ajută la învățarea poziției corecte de scris și la aplicarea presiunii adecvate asupra creionului!

Creionul cu ceară griffix®

Sistemul deștept de a învăța să scrii

Pentru prima dată la nivel mondial, Pelikan unește patru instrumente de scris care te învață să scrii pentru a forma un sistem coerent și secvențial.

Creionul cu ceară griffix® - Instrumentul de scris pentru preșcolari pentru a-i învăța cum să țină un stilou si câtă presiune să aplice.

  • 8 creioane cu ceară într-o cutie de plastic de înaltă calitate, sortate după culoare; ambalate pentru a sta in sus sau orizontal.
  • O zonă de prindere ergonomică pentru toate cele 8 creioane cu ceară
  • Include o rezervă de ceară
  • Față zâmbitoare

Succesul griffix® merge mai departe!

Succesul răsunător al sistemului de învățare a scrisului in 4 pași griffix® rămâne de nezdruncinat. Tot mai mulți profesori, părinți si elevi sunt convinși că acești 4 pași fac procesul de învățare a scrisului mai ușor. Stilourile griffix® devin din ce in ce mai populare si sunt foarte căutate de copiii care tocmai învață să scrie. Este un motiv suficient pentru ca Pelikan să lanseze o nouă dezvoltare a sistemului de învățare a scrisului, care va apărea in luna aprilie 2014, si care va fi avantajoasă pentru retaileri si pentru clienți deopotrivă.

Conceptul unui produs holistic

griffix® este primul concept de produs holistic care furnizează o susținere substanțială în procesul de a învăța cum să scrii de la început până la succes. Prin urmare Pelikan unește patru instrumente de scris care te învață să scrii pentru a forma un sistem coerent, secvențial: creionul cu ceară, creionul, roller cu cerneală și stiloul tradițional.

Zona de prindere ergonomică

griffix® a fost dezvoltat in strânsă cooperare cu oamenii de știință si cu profesori pentru mâinile copiilor. Designul ergonomic susține o poziție naturală si relaxată de scris. Datorită zonei de prindere universale a instrumentelor de scris unice, copii dumneavoastră nu va mai trebui să-și schimbe modul de prindere a stiloului atunci când trec de la un pas la altul.

 

Made in Germany