Roller Cherry (roșu) griffix®
Învățarea unor mișcări fluente de scris.
roller griffix® roșu

Roller-ul Griffix este special conceput pentru a introduce elevul în lumea scrisului cu cerneală și a caligrafiei estetice. Vârful special conceput alunecă ușor pe hârtie și facilitează scrisul pe perioade mai lungi de timp.

Roller Cherry (roșu) griffix®

Sistemul deștept de a învăța să scrii

Pentru prima dată la nivel mondial, Pelikan unește în patru etape, patru tipuri diferite de instrumente care sprijină procesul de învățare a scrisului, formând un sistem coerent și consecvent.

Rollerul griffix® - instrumentul prin care copiii învață cum să scrie cu cerneală, folosing mișcări mai fluente. Este cea mai bună pregătire pentru scrisul cu stiloul. Rollerul este disponibil în modele diferite atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci.

  • Scris fluent, cu cerneală, similar cu stiloul
  • Capac de aceeași culoare cu rollerul
  • Zonă de grip îmbunătățită, ergonomică
  • Față zâmbitoare pentru identificarea poziției corecte a instrumentului de scris
  • Cartușe speciale cu cerneală albastră care poate fi ușor ștearsă sau corectată

Învățarea scrisului este distractivă cu griffix®!

griffix® este primul concept holistic al cărui rezultat este o gamă de produse care ghidează elevii în procesul de învățare a scrisului, pas cu pas, în mod constant și consecvent, încă din prima clipă. Pentru prima dată la nivel mondial, Pelikan îmbină patru instrumente de scris, dezvoltate special pentru acest proces, într-un sistem standardizat și ordonat pe etape de învățare.

griffix® a fost dezvoltat in strânsă cooperare cu oamenii de știință si cu profesori, special pentru mâinile copiilor. Design-ul ergonomic al zonei de grip sprijină o poziție naturală si relaxată de scris. Datorită zonei de grip universale a instrumentelor de scris din gama griffix®, copii nu trebuie să-și schimbe modul de prindere al instrumentelor de scris atunci când trec de la un pas la altul.

 

Made in Germany