griffix®
foarfece școlare
griffix®- Foafecă ergonomică pentru școală

Noile griffix® foarfece școlare sunt concepute pentru elevi de școală primară, care atrag prin soliditate, ușurință în utilizare, ergonomie și design plăcut.

griffix® - Foafecă ergonomică pentru școală

Noile foafece de foarte bună calitate de la Pelikan nu trebuie să lipsească de pe orice bancă școlară, pentru că utilizarea lor îmbunătățește coordonarea ochi-mână a copilului cât și un simț dezvoltat al spațiului.

Mulțumită zonei de grip ergonomice, foafecele Pelikan stau foarte bine în mână și permit o tăiere precisă împreună cu diferite moduri de a ține foafeca în mână. Lamele rotunjite sunt în mod special rezistente la zgârieturi și șocuri, mulțumită stratului de nitrat de titan. O altă dotare utilă este zona unde elevul iși poate scrie numele, iar fața zâmbitoare griffix îi arată dacă ține correct foarfeca. Astfel, tăiatul devine ușor și pentru cei mici.

Foarfecele școlare sunt parte a sistemului învață-să-scri griffix®, care a fost dezvoltat de oameni de știință și educatori, special pentru copii. Ca și toate produsele griffix®, ele sunt disponibile atât pentru dreptaci cât și pentru stângaci.

25 de ani garanție!
Condiții de acordare a garanției pentru foarfecele griffix®

Vă rugăm să accesați următorul link pentru a afla condiții de acordare a garanției pentru foarfecele griffix®.