Högkvalitativa Pelikan Produkter från området "Fine Writing"

Pelikan – Detta varumärke står för pålitliga skrivinstrument med ett brett produktsortiment. Vi är medvetna om tradition och tillgriper decennier av erfarenhet, för oavsett om det är en reservoarpenna, en rollerball penna eller en kulspetspenna, ett skrivinstrument är inte det andra likt.

Om du letar efter det speciella, eller om du, med all rätt, njuter av en sofistikerad smak, eller om du helt enkelt önskar dig mer elegans, så har du kommit rätt. I vårt traditionssyrade område "fine writing", erbjuder vi dig högkvalitativa Pelikan produkter, perfekt kombinerade med vår beprövade och testade märkeskvalitet, så väl som perfekt och förfinad toppmodern elegans.

Under "Limited", "Premium" och"Elegance" presenterar vi stolt våra mest utsökta kollektioner. Förutom begränsade unika exemplar och pennserier, hittar du också exklusiva bläcksortiment här, så väl somklassiska läderetui, och säkerligen andra accessoarer, så som refiller, converters eller bläckpatroner.

För att komplettera vårt attraktivt designade erbjudande med en betryggande service, vill vi erbjuda dig vår produktsök, vår hjälpsamma presentidéer, samt vår online katalog. Varför inte ge bort den perfekta kombinationen av prövad och testad funktionell och nobel design, eller låt dig själv charmeras av våra produkter – en söt prestelse som är värt att ge efter för…

 
 

Limited – Från Världens Sju Underverk till 175-års Jubileumet

Under Limited, presenterar vi stolt för dig vår finaste kollektion av Pelikan skrivinstrument. Varje penna har ett nummer, som hänvisar till motsvarande begränsade upplaga. Detta gör var penna unik.

Än en gång, Pelikan visar hur klassisk elegans framgångsrikt kombineras med beprövad och tested funktionalitet och modern innovation – en hemlighet till över 175 år av succé som vi vill fira genom att presentera en väldigt speciell Jubilee Pen för dig.

M101N Jubilee Penna iskriver bokstavligen historia. Det är en av de begränsade produkterna som du exklusivt kan få en närmare titt på här. Föregångare till denna upplaga var Världens Sju Underverk – ett stycke världshistoria förvånandsvärt mångtydlig. Oavsett om det är Pyramiderna i Giza, Artemis Tempel i Ephesus, eller Kolossen på Rhodos, alla glädjer och facinerar de människor än idag.

Förutom ytterliggare unika kollektioner så som Maki-e eller Raden, presenterar Pelikan stolt för dig under "Limited" de beränsade produkterna, så som reservoarpennan Silver Screen.

 
 

Premium – Klassisk Elegans och Klar Design med en Värdefull Guldspets

Om du letar efter den perfekta symbiosen av klassisk elegans och traditionella produkter då har du hittat vad du letar efter.

Detta är exakt vad avsnittet "Premium" handlar om – fina, högkvalitativa skrivinstrument med fin guldspets tillverkad av 14 eller 18 karat guld som är karaktäristiskt av en klassisk design. Håll dina mål inom sikt och lita på permanenta värden. Reservoarpennor, rollerball pennor och kulspetspennor, så väl som högkvalitativa mekaniska blyertspennor i kollektionerna Ductus, Majesty, Souverän och Toledo, räknas till de finste hantverken som tillverkas i Tyskland.

Tillåt dig själv funktionell pålitlighet och ett stycke av begränsad Pelikan historia. Vår presentidé: Special Utgåvan – från den isande blåa skönheten Eternal Ice, till den hänförande specialutgåvan Niagara Falls,det finns flera utgåvor som kommer att försäkra entusiasm tack vare deras unika designer och högkvalitativa materialistiska komponenter – endast tillgängliga i begränsade kvantiteter.

 
 

Elegance – Avsnittet för Beundrare av Fina Skrivinstrument Tillverkade av Pelikan med Spetsar av Polerat Rostfritt Stål

Den klassiska Pelikan designen – perfekt formad och distinktiv – det är vad beundrare av fina skrivinstrument kommer att hitta i vårt avsnitt "Elegance".

Utvecklade spetsar tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål (Classic), traditionell stil överförd till modern design (Epoch), och modern elegans kombinerad med pålitlig funktionalitet (Pura) – "Elegance" erbjuder attraktiva produkter för elegant skrivning i vardagslivet.

Allsidig elegans från designen, över gränsen, ner till den övergripande presentationen: Skrivinstrument med stil för den sofistikerade efterfrågan.