Souverän® M800 Raden Royal Gold

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255597./souver%C3%A4n-m800-raden-royal-goldhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255597./souver%C3%A4n-m800-raden-royal-goldsv_SESouverän® M800 Raden Royal GoldtrueSouverän® M800 Raden Royal Goldexclusive-text-background
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Specialutgåva

Souverän® M800 Raden Royal Gold

Raden är ett traditionellt japanskt dekorationshantverk som huvudsakligen används för lackering och arbeten på trä.

Genom att arbeta med tunna ränder av dyrbart snäckskal skapar konstnären ett imponerande vackert stycke konst av Raden-pennan. Varje reservoarpenna är verkligen unik.

Det första steget för att skapa reservoarpennan Raden M800 Royal Gold är att ge ytan ett djupt svart färgintryck genom att använda den speciella japanska Urushi-lacken. Därefter görs de typiska ränderna med partiklar från det ädla vita snäckskalmönstret. En 24 karats guldfolie placeras noggrant som bakgrund på dessa ränder. I nästa steg fixeras ränderna på hatten och kolven med ett täckande lager av lack. Slutligen signerar och numrerar konstnären individuellt varje reservoarpenna, med Maki-e tekniken, som användes exklusivt för japanska kungligheter som bevis på deras makt.

Med denna begränsade upplaga av Raden-serien, lägger Pelikan på detta underbara japanska dekorativa hantverk över den tekniska basen i reservoarpennorna i den berömda Souverän-serien.

Raden M800 Royal Gold reservoarpenna är ett mästerverk med skickligt skapade 18-karats guldstift i storlek M, accentuerade med rhodiumdekoration. Varje reservoarpenna är paketerad i en traditionell japansk presentask som är tillverkad av Paulowniaträ.

Raden M800 Royal Gold kommer att finnas tillgänglig från och med juni 2017 i en begränsad utgåva på 388 stycken över hela världen.

 

Mer Information

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.