M101N skölpaddskal-brun

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255628./m101n-skoelpaddskal-brunhttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255628./m101n-skoelpaddskal-brunsv_SEM101N skölpaddskal-bruntrueM101N skölpaddskal-brunexclusive-text-background
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Specialutgåva M101N tortoiseshell brown – En historisk modell ser återvänder

År 1937 lanserade Pelikan den första M101N med en global kampanj som gjorde stor succé. Från de sex modellerna som har blivit tillgängliga under åren, är versionen i Sköldpadde brunt en av de mest eftertraktade vintage pennorna. Efter en tid såldes pennan bara utanför Tyskland. Då pennans form och färg fortfarande idag tilltalar många samlare och älskare av vintage produkter, introducerar Pelikan nu en specialutgåva som tar med alla de viktigaste egenskaperna hos M101N SKÖLDPADDSSKAL brun.

Den sköldpads-färgade pennkroppen och huven som tidigare gjordes av celluloid är nu gjort av cellulosaacetat. Spetsen är fortfarande av 14 karat guld, och dess storlek är mindre än dagens pennor, precis som den var tillbaka år 1937. Pennans mörkbruna delar är gjorda av högkvalitativ kåda/harts, och klippet samt ringarna är 24 karats guldpläterade.

 

Fler detaljer

Historiska reklam mapp

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.