Souverän® M800 Italic

truehttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255653./souveraen-m-800-italichttps://www.pelikan.com/pulse/Pulsar/sv_SE.FWI.displayShop.255653./souveraen-m-800-italicsv_SESouverän® M800 ItalictrueSouverän® M800 Italicexclusive-text-background
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Som specialutgåva lanserar Pelikan den populära modellen 800 från Souverän serien med en kursiv spets i Juli 2010.

Denna reservoarpennan är förpackad i en blå presentask, med en speciellt omslag runt presentasken och en tvåspråkig broschyr på engelska och svenska. Broschyren förklarar konsten att skriva tillsammans med några exempel. Spetsen kommer vara märkt som IB (kursivbred) och den bredaste tjockleken är ungefär 1,5mm. Den kommer ha den berömda mjuka Pelikan kvaliteten.

Pennans lock och kropp är gjord av det välkända högkvalitativa hartsen/kådan, med den berömda randiga hylsan som är tillverkad av cellulosaacetat. Klippet och ringen på pennan är 24 karats guldplänterad och spetsen är gjord av 18 karats guld med rhodium trim och en gnutta iridium.

Den klassiska beprövade Souverän 800 reservoarpennan finns tillgänglig i tre färger – svart, grön-randig och blå-randig.

Reservoarpennan M800 kursiv finns tyvärr inte längre tillgänglig hos Pelikan.

 

Mer detaljer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.