Souverän® 600 pink

Souverän® M600 pink

 Souverän® M600 pink
Produkt beskrivning
Fakta och figurer

Specialutgåva

Souverän® 600 pink

Den här specialutgåvan av Souverän 600 är en perfekt present - antingen till dig själv - eller ditt hjärtas dam. Den klassiska siluetten av Souverän-pennan skapar en fin kontrast till de breda, rosa ränderna. Ibland är det möjligt att få det bästa av två världar.

Serien 600 pink har de speciella kännetecknen för Pelikan: de vita partierna är gjorda av högkvalitativ harts som först svarvats och sedan polerats till högglans. För de typiska ränderna i de ovanliga färgerna tillverkades cellulosaacetat omsorgsfullt och svarvades till en hylsa.

Clippet och alla ringar är pläterade med 24 karats guld. Reservoarpennan har en 14 karats tvåfärgad, guldspets med dekor i rodium och kommer att finnas tillgängliga i storlekarna EF, F, M, and B.

600 rosa är inslagen i en särskild presentask som passar perfekt - den är charmig och ovanlig!

Finns tillgänglig i september 2015.

Trophée du stylo Féminin

Pelikan har fått ta emot ett underbart pris: Reservoarpennan M600 Souverän PINK från Pelikan utsågs till vinnare av «Le Trophée du stylo Féminin» (Priset för vackraste feminina reservoarpenna!)

Den välkända tidningen Le Stylographe är ett fransk elegant tidningsmagasin som är på samma nivå som Penna i Italien och Pen World i USA. Varje år, delar de ut specialpriser inom fördefinierade teman i serien «Les plus beaux stylos du Monde» (De vackraste pennorna i världen). Produkterna väljs ut av en jury som består av en kombination av passionerade samlare och även av yrkesfolk från branschen. Prisutdelningen sändes via press och på fransk TV.

Vi är stolta över denna prestation och glada att kunna dela så goda nyheter, särskilt eftersom det krävdes mycket mod att ta fram en sådan ovanlig produkt!

Mer Information

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för fina skrivinstrument

Vill du att vi ska hålla dig uppdaterad med alla Pelikan skrivinstrument produkter?

Inga problem! Anmäl dig nedan till vårt nyhetsbrev och vi kommer att informera dig om nyheter och evenemang.

Din adress kommer endast att användas för att skicka nyhetsbreven och kommer inte att ges till tredje part.